15 / 05 / 2024

Uluslararası Alanya Noel Pazarı

Uluslararası Alanya Noel Pazarı

Alanya Yabancılar Meclisi tarafından yerleşik yabancılar için düzenlenen '6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı' yarın belediye binası arkasında başlıyor.

Alanya’da uluslararası konut vurgunu!

Alanya’da dev bir konut projesinden 180 bin Euro karşılığında konut alan 8 yabancı yatırımcı, şirket tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Alanya 6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı bugün açılıyor!

Alanya Yabancılar Meclisi tarafından yerleşik yabancılar için düzenlenen '6. Uluslararası Alanya Noel Pazarı' yarın belediye binası arkasında başlıyor.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Alanya'da heykeller ziyarete açıldı!

Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen 11 'inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu sona erdi. Ortaya çıkan eserler, kapanış kokteyle ziyarete açıldı.

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı!

Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yaptı. Alanya Belediyesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen 11’inci Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu yapıldı.

Alanya'dan alternatif turizm atağı!

Alanya alternatif turizm atağında. Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, 12 yıl boyunca İstanbul’da yapılan uluslararası aşçılık yarışmasını bölgesine çekti. Yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek...

Alanya alternatif turizm atağında!

Alanya alternatif turizm atağında. Turizm sezonunu 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, 12 yıl boyunca İstanbul’da yapılan uluslararası aşçılık yarışmasını bölgesine çekti. Yarışma ilk kez uluslararası düzeyde gerçekleştirilecek.

Alanya'da Noel tatili dolayısıyla otel dolulukları yüzde 70'lere ulaştı!

Hüseyin Balıkçıoğlu, doluluk oranları ve yerleşik yabancılar hakkında bazı bilgiler verdi. Balıkçıoğlu, "Noel tatili dolayısıyla oluşan rezervasyon rakamlarına göre bu oran yüzde 70'lerin üzerine çıkacak" dedi.

Alanya'daki oteller Ağustos ayında yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

İspanya ve Yunanistan'daki otellerin dolu olması gibi uluslararası etkenlerin de yansımasıyla Alanya'da otellerin tam doluluğa ulaşmasının ardından, eylül ve ekim aylarının da yabancı turist akışı açısından iyi geçmesi bekleniyor.

Alanya Belediyesi, 5.4 milyon TL'ye katlı otopark yaptıracak!

Alanya Belediyesi, 300 araç kapasiteli yeraltı otopark yapımı, işletilmesi, ve 20 yıl sonra idareye devredilmesi için ihale açtı. Yapılacak otoparkın tahmin edilen maliyet bedeli 5 milyon 450 bin TL olarak belirlendi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası için 2. kira ödemesi yapıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile yaptığı sözleşmeye göre 'İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası ve Ekleri Projesi Uygulama Sözleşmesi'ne iliş

MIPIM 6-9 Mart 2012'de Fransa'da uluslararası yatırımcıları buluşturuyor!

Alkaş Perakende Hizmetleri'nin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük gayrimenkul ticaret fuarı “MIPIM” 6-9 Mart 2012 tarihleri arasında Fransa “Palais des Festivals”da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacılar, belediyeler ve otel gruplar

Dolmabahçe Sarayı'ndan 12 bin eser, Uluslararası Sanat Müzesi'ne taşınıyor!

Bakımsızlıktan mezbeleye dönen Dolmabahçe'deki Veliaht Dairesi'nde bulunan 12 bin eser Uluslararası Sanat Müzesi'ne taşıyor. Sırada Yıldız Sarayı operasyonu var

Uluslararası Alanya Noel Pazarı Haberi

Uluslararası Alanya Noel Pazarı

Yabancı dernekler ve sivil toplum kuruluşlarının açacağı hediyelik, sergi, yiyecek ve içecek stantlarının yanı sıra müzik ve dans gruplarını gösterileri, ziyaretçilere eğlenceli bir pazar yaşatacak. Saat 10.00’da başlayacak Noel Pazarı, 13.00’de Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakam Vekili Hasan Tanrıseven’in konuşmalarıyla devam edecek. Resmi konuşmaların ardından Müzik Mozaik Korosu, Finlandiya Sumba Grubu, Antalya Alman Korosu, Polonya Trzcina Hareket Tiyatrosu ve Vokal Topluluk Forte Meastro’nun konser ve gösterileri 'Uluslararası Alanya Noel Pazarı’na renk katacak. Program saat 20.00’de sonlanacak. 


14 METRELİK NOEL AĞACI HAZIR 

Alanya Yaşam Hastanesi ve Mozaik İnşaat’ın ana sponsor olduğu, '6. Uluslararası Noel Pazarı' için belediye arkasındaki meydana 14 metrelik Noel ağacı monte edilerek süslendi. Ağaç çevresine çocuklar için workshop alanları...