17 / 05 / 2024

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Ernst and Young

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Ernst and Young

EY Kamu-Özel Sektör Ana Ortağı Darrin Grimsey,"3. Havalimanı gibi bir projeyi ancak sorumluluk sahibi hükümet yatırımcılara garanti vererek gerçekleştirebilir." dedi.

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Uluslararası Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilfuza Khudoyberganova tarafından kuruldu.

E-ihracatta ve uluslararası ticarette kripto para ile ödeme giderek yaygınlaşıyor!

Düşük maliyeti, hızı ve güvenli olması nedeniyle uluslararası ticarette ve e-ihracatta kripto para ile ödemelere olan ilgi her geçen gün artıyor. Geçen yıl kripto para ile ödemeler yüzde 74 oranında artarken, gelecek dönemde kripto para ile ödemenin daha popüler hale gelmesi bekleniyor.

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Aydoğan ve Aladdin Okur ortaklığında kuruldu.

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hcsı Uluslararası Hizmetler Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saltan Yapı Mimarlık Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Semuhi Burak Saltan tarafından kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sefer Kerem Güler tarafından kuruldu.

Halk GYO 2020, 2021 ve 2022 yılları için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Halk GYO'nun 2020, 2021 ve 2022 yılları için hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Mbm Export Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abouyeg ve Khadija Khadar ortaklığında kuruldu.

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Ernst and Young Haberi

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Ernst and Young

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Grimsey, AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin, kamu-özel sektör iş birlikleri açısından pozitif olduğunu belirtti. 150 ülkede faaliyet gösteren EY'nin  Kamu-Özel Sektör Ana Ortağı Grimsey, kamu ve özel sektör iş birliklerinin çoğunlukla güçlü yönetimlere ihtiyaç duyduğunu vurguladı.


Grimsey, yatırım için uygun bir ortama sahip Türkiye'nin, ekonomik büyüme anlamında harika bir hikayesi olduğunu dile getirerek, "Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisi olmaya doğru ilerliyor" diye konuştu.


İstanbul'un 20 milyon civarında nüfusa sahip ve dünyanın en büyük şehirlerinden biri olduğunun altını çizen Grimsey, şehrin bu potansiyelinin, Türkiye ekonomisi için büyük bir fırsat olduğunu aktardı.


- "3. Havalimanı gibi bir projeyi ancak sorumluluk sahibi hükümet gerçekleştirebilir"

Grimsey, 3. Havalimanı projesine de değinerek, şunları kaydetti:

"3. Havalimanı gibi gibi bir proje çok büyük yatırım....