08 / 05 / 2024

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi

Konut fiyatları artışında Türkiye'nin lider ülke olduğunu söyleyen Gökhan Karahan, artışlar sıcak olduğu için insanlar farkında olamayabiliyor dedi...

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahar House Gayrimenkul Danışmanlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Niyazkılıç Niyaz tarafından kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Berk Sever tarafından kuruldu. 

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçekler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Mazı ve Tarık Davutoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ömer Burak Özmutafoğlu ve Onur Kulukısa ortakalığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Başakşehir, Başakşehir 2.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mohab Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohab Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Husseın Amın Gadelhak tarafından 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi, Begüm Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çamlı Sokak Dap Royal Center'da kuruldu.

Persona Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persona Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kubilay Özgezer, Nabi Erdoğan, Yesukahan Domaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi'nde kuruldu.

Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.G. Abusamhadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Kağıthane Ofis Park'ta kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Haberi

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi
Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Remax'ın Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan , konut fiyatları artışında Türkiye'nin bu konuda lider ülke olduğunu söyledi. Türkiye'deki konut fiyatları 2009'da yaşanan mortgage nedeniyle düştüğünü ve kısa sürede yükselişe geçtiğini belirten Karahan, "Bu sene ortalama konut fiyatları yüde 16 arttı.Ben bütün dünya şehirlerini inceledim. Böyle bir artış hiçbir yerde yok. Artışlar sıcak olduğu için insanlar farkında olamayabiliyor. Ekonomi canlı olduğu için konut fiyatları krizden etkilenmedi"...