23 / 05 / 2024

Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği

Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği

Diyarbakır’ da faaliyet yürüten Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Güler ve üyeleri Kayapınar ilçesinde yapılması planlanan stadyumun yapımın önündeki engellerin kaldırılmasını talep etti...

iPhone 15 parasına arazi… İl il, ilçe ilçe açıkladı: Denizli, Kütahya, Bilecik ve…

Ekonomik kriz herkesi tasarruf yapmaya yöneltti. Birçok kişi küçük miktardaki parasını nereye yatırması gerektiğini araştırıyor. Girişimci ve yatırımcı Aksel, bir iPhone 15 parasına alınabilecek arazileri il il, ilçe ilçe  açıkladı.

Nisan'da devalüasyon mu var?

Ödüllü yazar, Podcaster, Konuşmacı, Girişimci ve Yatırımcı Bora Özkent, X sosyal medya hesabındaki açıklamasında, en geç 2024'ün ikinci çeyreğinde büyük bir devalüasyon olacağının garantilendiğini belirtti. Peki vatandaşlar bu duruma ne diyor? İşte Özkent'in o açıklamasına gelen yorumlar...

Memur ve tüccar zihniyeti arasındaki fark! 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur ve tüccar zihniyeti arasındaki farkı yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

KOSGEB desteği ile tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapılıyor

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından aldığı destekle ile açtığı atölyede ürettiği evleri Türkiye'nin çeşitli şehirlerine gönderiyor. Kırıkkaleli girişimci, aldığı destekle birlikte tekerlekli ve prefabrik ev üretimi yapıyor. İşte ayrıntıla

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

18-28 yaş arasındaki gençlere destek müjdesi! Genç Girişimci Desteği ne kadar? Hemen başvuru şartlarına bakın! 

Kendi işini kurmak ve gelirini ticaretten elde etmek isteyen gençler için Genç Girişimci Desteği veriliyor. Peki Genç Girişimci Desteği nasıl alınır? Genç Girişimci Desteği ne kadar? 

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Haberi

Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği


Diyarbakır’da faaliyet yürüten Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Güler ve üyeleri Kayapınar ilçesinde yapılması planlanan stadyumun yapımın önündeki engellerin kaldırılmasını talep etti.


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde stadyum yapımına karar verilmesinin ardından Kayapınar Belediyesi’nin açtığı arazi davasından dolayı stadyum yapımına engel çıkması üzerine bir açıklama yapan Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkan ve üyeleri belediyenin engeli kaldırılmasını istedi. Dernek Başkanı Türkan Güler, Diyarbakırspor taraftarının umudu haline gelen yeni stadyumun ihale sürecinin bittiğini fakat Kayapınar Belediyesi'nin arazi ile ilgili açtığı davayı kazanması sonucu sürecin tıkandığını söyledi. Güler, “Dileğimiz bu sorunun bir an evvel bitirilip Diyarbakırspor taraftarının hak ettiği stadyuma kavuşması ve bu özlemin bitmesidir” dedi.


Yetkililerin yaşanan sorunun gidermek için çalışma yürütmesi gerektiğini belirten Güler, “Halkımızın layık...