06 / 07 / 2024

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği

İstanbul Havalimanı yakıt sistemleri, IATA tarafından yapılan denetimden başarıyla geçti. Bu vesile ile 31 Ekim’deki ilk uçuşlarda kullanılan yakıtlar uçuş öncesi onay almış oldu..

Küresel kargo taşımacılığında düşüş sürüyor!

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), 2023 yılı Nisan ayı global hava kargo piyasalarına yönelik verileri yayınladı. IATA, 2022’nin talep performansına göre daha yavaş olmakla beraber düşüşün sürdüğünü paylaştı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Way Turizm Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Büker ve İsmail Parlar tarafından kuruldu. 

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akverdi Uluslararası Havacılık Turizm Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Merkür Uluslararası Taşımacılık Turizm Ve Havacılık Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Efebey Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Petrol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efebey Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Petrol İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Bayrak tarafından kuruldu. 

Yeni Havalimanı taşımacılık ihalesinin bedeli 702 milyona çıktı!

İstanbul Yeni Havalimanı projesinin taşımacılık ihalesini 4 Eylül’de Altur Havaş Free Turizm konsorsiyumu KDV dahil 475 milyon 488 bin lira bedelle kazanmıştı.Ancak ihale iptal edildi. Yeni ihale 27 Eylül'de yapılacak ve ihaleyi kazanacak firmanın en az 702 milyon TL teklif vermesi gerekiyor...

Kadraoğlu Turizm Ve Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadraoğlu Turizm Ve Uluslararası Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Kadra ve Nedal Kedra ortaklığında kuruldu.

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıraç Uluslararası Taşımacılık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tülay Taşkıran tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Eryılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği Haberi

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği

İstanbul Havalimanı yakıt sistemlerinin, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından yapılan denetimden başarıyla geçtiği ve bu vesileyle 31 Ekim’deki ilk uçuşlarda kullanılan yakıtların uçuş öncesi onay almış olduğu bildirildi.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Havalimanı, 29 Ekim'de gerçekleştirilen açılış öncesinde Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından yapılan kontrollerde yakıt sistemlerine onay verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Havalimanı, 300 bin metre küp depolama kapasitesine sahip tank sahası, yaklaşık 105 kilometre boru hattı, 512 uçak ikmal noktası, 73 ikmal aracı ile dünyanın en büyük depolama ve hidrant sistemine sahip oldu. IATA tarafından, 29 Ekim açılışı öncesinde Türk Hava Yolları, Lufthansa, Onur Air, SunExpress havayollarının temsilcilerinin de bulunduğu 5 kişilik uzman bir ekip tarafından, 2 gün boyunca incelemelerde...