14 / 05 / 2024

ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU

ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Uluslararası İnşatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

ULUSLARARASI İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek. Zirve, 26 Kasım Perşembe günü The Grand Tarabya Hotel'de gerçekleştirilecek.

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6 BT Mimarlık söyleşisi 16 Nisan'da!

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

4. Uluslararasi Civil İstabul 2015 Mühendislik Konferansı başladı!

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Civil İstanbul 2015 Mühendislik Konferanslar başladı. Konferansta, inşaat sektörünün önde gelen isimleri ile geleceğin mühendislerini bir araya gelecek.

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor!

Yale Kilit 15-16 Aralık'ta iç mimarlarla buluşuyor. Yale Kilit 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı.

Emre Erol: Kentsel dönüşüm gayrimenkulde hareketliliği arttırdı!

ULUSLARARASI gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'in Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlakta birinci ele olan talep ve kentsel dönüşümün gayrimenkul sektöründeki hareketliliği arttırdığını belirtti...

Kentsel dönüşüm hareketliliği arttırdı!

ULUSLARARASI gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'in Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlakta birinci ele olan talep ve de kentsel dönüşümün gayrimenkul sektöründeki hareketliliği arttırdığını belirtti.

Ankara'yı değiştiren projeler forumları Paragon Tower projesi ile devam ediyor!

TSMD – MİMARLIK MERKEZİ’nin Seranit Yapı Grubu sponsorluğunda, 2013 senesi itibariyle başlattığı ANKARA’ YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10 / 10 Forumları PARAGON TOWER Projesi ile devam ediyor...

Ankara'yı değiştiren projeler 10/10 forumları devam ediyor!

TSMD – MİMARLIK MERKEZİ’nin Seranit Yapı Grubu sponsorluğunda, 2013 senesi itibariyle başlattığı ANKARA’YI DEĞİŞTİREN PROJELER 10 / 10 Forumları PARAGON TOWER Projesi ile devam ediyor...

Eskişehir Mimarlar Odası Şubesi mimarları ağırlıyor!

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor sergilerinin beşincisinde HAYALGÜCÜ MİMARLIK /Ayça Kesmez, İlhan Kesmez ve YAZGAN MİMARLIK/ Begüm Yazgan, Kerem Yazgan mimari proje sergisi 27 Aralık'ta açılıyor...

Pendik'te kentsel dönüşüm için sokakta kalan Romanlar için çağrı yapıldı!

ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ, Pendik'te kentsel dönüşüm sonucu boş bir arazide elektriksiz susuz yaşayan Romanların yeniden zorla tahliye edilmemeleri ve yaşam koşullarının düzeltilmesi için çağrı yaptı.

Emlak Konut kentsel dönüşümde HOK, DOME, BURO ile anlaştı!

Emlak Konut GYO, Kentsel Tasarım Projesi'nde belirlenecek alana ait maket ile alana ait sunum videosu ve animasyon hazırlanması işleri için yapılan ihaleyi kazanan HOK INTERNATIONAL LTD., DOME MİMARLIK ve BURO HAPPOLD Ortak Girişimi aldı.

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Boz Group mühendis ve tekniker alacak

Boz Group Gebze Dilovası yol yapım projesinde görevlendirilmek üzere eleman alacak.

ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU Haberi

ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU

Yale Kilit, Türk Alman Bilim Yılı kapsamında Hacettepe Üniversitesince 15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “1. ULUSLARARASI İÇ MİMARLIK EĞİTİMİ SEMPOZYUMU”nun destekçileri arasında yer aldı. Sempozyum çalıştayları kapsamında bir de sunum yapacak olan Yale Kilit, iç mimar katılımcılara, yeni ürün, teknoloji ve uygulamaları hakkında bilgi verecek.


Antik Mısır’da 4 bin yıl önce kullanılan modelden yola çıkarak geliştirdiği ve 1861’de patentini aldığı silindir kilidin mucidi Yale, Ankara’da düzenlenecek olan sempozyumda, yurt içi ve yurt dışından gelen iç mimar katılımcıları; akıllı kilit sistemleri, yeni nesil dijital kapı kolları ve kapı hidrolikleri ile yeni hizmeti alarm merkezine ilişkin teknik detay ve uygulamalar konusunda bilgilendirecek. 


Türk pazarına, kuruluşunun 100. Yıldönümü olan 1943 senesinde giren ve kapı kilitlerinden seyahat kilitlerine kadar kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yüzlerce farklı ürün...