04 / 05 / 2024

Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı ne zaman

Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı ne zaman

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı!

Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon lira yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları açıldı.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.

Kanal İstanbul ve Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Uluslararası Yatırımcılarla Yüksek Düzeyli Ekonomi Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kanal İstanbul'un ve Çanakkale Köprüsü'nün de ihalesi yapılacak'' dedi.

8. Çelik Köprüler Sempozyumu 14 Eylül'de başlıyor!

3. Boğaz Köprüsü, Körfez Geçiş Köprüsü, Nissibi Köprüsü ve Kömürhan Köprüsü’nün de aralarında bulunduğu, dünyanın takip ettiği dev çelik köprü yapılarına imza atan Türkiye, 8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu 14 Eylül'de!

8. Uluslararası Çelik Köprüler Sempozyumu, 14-16 Eylül tarihlerinde İstanbul'da, Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından gerçekleştirilecek.

İstanbul Köprü Konferansı 11-13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin en önemli köprü projeleri olan Nissibi Köprüsü, 3. Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçiş Köprüsü, 11-13 Ağustos 2014 tarihlerinde Hilton’da düzenlenecek İstanbul Köprü Konferansı’nda tüm bilinmeyen yönleriyle masaya yatırılacak.

Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı ne zaman Haberi

Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı ne zaman

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katılarak, sektöre katkıda bulundu. Türkiye Köprü ve İnşaat Cemiyeti tarafından 08 - 10 Ağustos tarihlerinde Hilton Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen konferansta köprü ve tünel yapımında kullanılan malzemeleriyle dünya lideri olan Sika, bu alanda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu. 


İki gün süren konferansta; köprü yapımında ileri teknolojilerin kullanılması, köprü şartnamelerindeki en son yenilikleri, deprem ve rüzgâr gibi olağan dışı durumlar için tasarım ve yapım gerçekleştirmek, köprülerin sürdürülebilirliğini sağlamak amaçlı dayanıklılık, geçmiş köprü hatalarından öğrendiklerimiz, köprü bilgisayar teknolojileri ve analiz sistemleri, eskiyen köprülerin durum tespiti, köprü mesnet, derz ve deprem yalıtımındaki yenilikler,  köprü yapım aşamalarındaki gelişmeler ve analiz sistemleri,  tarihi köprüler ve restorasyon ile köprü bakım ve sağlık izlemesi ele alınan...