03 / 05 / 2024

Uluslararası Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Uluslararası Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo Center projesi için Esenkentlilerden 30 bin imza istiyorum. Esenkent o imzaları getirirse bize engel olacak hiçbir güç yok” dedi.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

İbrahim Gülle: İstanbul daha büyük fuar merkezini hak ediyor!

TİM Başkanı İsmail Gülle, Atatürk Havalimanındaki kapalı alanların uluslararası bir fuar merkezine dönüştürülmesi kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Gülle buradaki fuar işletilmesine TİM olarak talip olduklarını belirtti.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uluslararası Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi Haberi

Uluslararası Maltepe Fuar Kongre ve Yaşam Merkezi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Halk Buluşmaları” kapsamında Esenkent Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde (TSKM) düzenlenen toplantıya, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Maltepe Belediyesi birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. İşsizlik başta olmak üzere, altyapı sorunları, spor merkezleri, parklar ve kültürel etkinliklerle ilgili sorunların tartışıldığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Kılıç, “Benden daha fazla halkıyla görüşen başkan yok. Ben halkıma sadece makamda oturarak ulaşamam. Sabahın erken saatinde yollara düşüyorum. Türk insanı bizim insanımız onurlu bir insan. İşsizlik temelde İstanbul’un, genelde ülkenin genel sorunu. Gerçekle yüzleşme zamanı geldi. Eğer sabah saat 6’da insanlar toplantıya gelip başkanım ‘Ben açım’ diyorsa, bu Türkiye için utanç verici bir olaydır. Biz Türkiye’de ne darbelerde, ne de 2....