22 / 05 / 2024

Uluslararası Mobilya Üretimi ve Ahşap Uygulama İhtisas Fuarı

Uluslararası Mobilya Üretimi ve Ahşap Uygulama İhtisas Fuarı

"Dünyanın en rahat yeri" sloganıyla 5 kıtada 500’ü aşkın noktada ürünlerini satışa sunan BRN Yatak, İnterzum Cologne Fuarı'nda sergilediği ürünlerle beğeni topladı...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

Gaysan Mobilya, Multimo'yla mağazalaşacak!

30 yıldır mobilya üretimi yapan Gaysan Mobilya, Multimo markasıyla perakende sektörüne girdi. Firma 2018'de yüzde 50 büyümeyi hedefliyor.

Hotelya üretiminin yüzde 60’ını yurtdışına yapıyor!

Dünyaca ünlü otel zincirleri, restoran, AVM ve mağazalar için sabit ve hareketli mobilya üretimi yapan Hotelya'nın üretimlerinin yaklaşık yüzde 60’ı yurtdışı için yapılıyor.

MUDO Concept'ten uluslararası yarışma!

Ev dekorasyonu ve mobilya sektörünün prestijli markası MUDO Concept, tasarımları desteklemek amacıyla uluslararası bir yarışma olan LIVE DESIGN LIVE AWARDS’ı düzenliyor.

Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açacak!

Türkiye’de mobilya üretimi yapan ve ev tekstili sektörüne girmeyi hedefleyen Bella Maison 5 yılda 50 mağaza açmayı planlıyor. Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, ‘evde yaşam keyfi’ mottosuyla yola çıktıklarını belirtti.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Ali Alpan: Konya'da mobilya üretimi yok!

Konya'da faaliyet gösteren Doğpa Mobilya İşletme Sahibi Bayram Ali Alpan, ''Mobilya konusunda üretim yok denecek kadar az. Fabrika anlamında Konya’da üretici yok'' diye konuştu.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Uluslararası Mobilya Üretimi ve Ahşap Uygulama İhtisas Fuarı Haberi

Uluslararası Mobilya Üretimi ve Ahşap Uygulama İhtisas Fuarı


Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen İnterzum Cologne Uluslararası Mobilya Üretimi ve Ahşap Uygulama İhtisas Fuarı'na katılan BRN Yatak, ürünlerini değişik ülkelerden gelen ziyaretçilerle buluşturdu.

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, sektör uzmanlarıyla bilgi paylaşımı yapmak, son teknolojinin kullanıldığı malzemeleri tanımak ve yeni tasarım fikirleri edinmek amacıyla katıldıkları fuarda, stantlarının ziyaretçi akınına uğradığını belirtti.


İki yılda bir düzenlenen ve mobilya endüstrisinde dünyanın en büyük tedarikçilerini ağırlayan fuardan etkili sonuçlar aldıklarını kaydeden İlter, şunları söyledi:

"Firmaların ve ziyaretçilerin büyük kısmı yurtdışından katılmıştı. Dünya pazarının içerisinde yer almak bizi çok mutlu etti. Biz gerekli sunumlarımızı yaptık. Yurtdışındaki müşterilerimizle görüştük. Standımız ve ürünlerimiz büyük beğeni topladı."


13 Mayıs'tan itibaren çeşitli ülkelerden çok sayıda katılımcı ve ziyaretçi ağırlayan fuar 16 Mayıs tarihinde son...