16 / 05 / 2024

Uluslararası Müteahhitlik

Uluslararası Müteahhitlik

İstanbul'daki altyapı projelerinin 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığını belirten Hasan Rahvalı, "Sadece İstanbul'la ilgili altyapı projeleri yürüyen veya planlananlar eklendiğinde 200 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmış durumda" dedi.

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Fb Müteahhitlik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fb Group Uluslararası Yatırım Ve Dış Ticaret Anoni tarafından kuruldu.

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

G And S Uluslararası İnşaat Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Gangadharan Damodaran, Jeejı Ambam Mundachalıl ve Sukesh Palakkıl Kannadath ortaklığında kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Kuzu Grup, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 46 Türk inşaat sirketi ile yer alarak, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 10’uncu kez Çin’den sonra dünya 2’ncisi oldu.

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listeye Türkiye'den 40 müteahhitlik firması girdi. İşte listedeki 40 Türk firma..

250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi yayınlandı!

Dünyaca ünlü uluslararası müteahhitlik dergisi Engineering Nevvs-Record (ENR), 250 En İyi Uluslararası Müteahhitler Listesi'ni yayınladı.

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

TMB'den müteahhitlik hizmetlerini güçlendirme anlaşması!

Türkiye Müteahhitler Birliği ile İngiltere'nin önde gelen uluslararası hukuk bürolarından Pinsent&Masons, özellikle yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde işbirliğini güçlendirmek amacıyla mutabakat zaptı imzaladı.

Güney Amerika'da müteahhitlik fırsatları kovalanmalı!

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

Uluslararası Müteahhitlik Haberi

Uluslararası Müteahhitlik

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 5. Boğaziçi Zirvesi kapsamında düzenlenen "Uluslararası Müteahhitlik: Sürdürülebilir Ekonomik Büyüme İçin Verimli Altyapı Yatırımları" konulu panelde Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde oyun kurucu olması gerektiğini vurguladı. 

Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından TİM'in ev sahipliğinde düzenlenen ve 70 ülkenin katılımıyla gerçekleşen 5. Boğaziçi Zirvesi'nde Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı Türkiye ve kardeş ülkeler için müteahhitlik hizmetlerinin tümünde fırsat eşitliği yaratılması gerektiğini söyledi. 


İTHAL MAL DÖVİZ KAYBI 

RAHVALI: "Master plan ve mimari projelerin hazırlanması, fizibilite çalışmaları, finansal raporların oluşturulması, finansal kaynak temini, ihale dosyasının hazırlanması, proje yönetimi ve değerleme gibi hizmetler dünya çapında marka olmuş şirketlerden alındığı için ülkemiz için döviz kaybına neden oluyor. Oysa ülkemiz ve kardeş ülkeler çok iyi seviyede yetişmiş insan kaynağına sahip. Bu hizmetleri iç kaynaklardan...