03 / 05 / 2024

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort & Residences projesi kullanılmadığı zamanda yatırımcısına kazandırıyor. Ayrıcalıklarıyla farklı deneyimler sunan projede rezidans satışları devam ediyor. 

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehsan Uluslararası Dış Ticaret Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ehsan MEhralı tarafından kuruldu.

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

Gorbau Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gorbau Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Goran Vasıljkovıc tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Mardin'deki evi müze oluyor!

Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın Mardin de doğup büyüdüğü veevin müzeye dönüştürülmesi için proje hazırlandı...

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Uluslararası Dış Ticaret ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yalçın ve Gencer Yalçın tarafından kuruldu.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile F.A. Mohammed Alsoukini tarafından kuruldu.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott mimarlara seslendi!

Türk Hava Yolları'nın kısa filminin yönetmenliğini yapan Oscar ödüllü dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott, İstambul'daki tarihi camileri çok beğendi. 

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort Haberi

Uluslararası ödüllü LUX Bodrum Resort

70 milyon dolarlık yatırımla Bodrum Adabükü’nde MYC Partners tarafından hayata geçirilen LUX Bodrum Resort & Residences projesi kazandırıyor. 

Denize sıfır konumda panoramik deniz manzarasına sahip rezidanslar özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Ev sahipleri arzu ederlerse bu birimleri, LUX kampüsünde bulunmadıkları zamanlarda LUX işletmesine verebiliyor. Bu şekilde konaklama bedelinin yüzde 40'ı ev sahibine ödeniyor. 


Dr. Murat Akdoğan; “Kısa sürede yüksek prim kazandıracak”


MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan kullanılmayacağı zamanlarda otelle birlikte işletilme olanağı da bulunan LUX Bodrum rezidansları hakkında;  “Altını çizerek söylememiz gerekiyor ki; LUX Bodrum Resort & Residences bir devremülk projesi değil, verdiğimiz tapular otel hissesi değil, kat mülkiyeti tapusu. Dolayısıyla rezidans tamamen komşumuza ait, sunduğumuz bu seçenek, komşumuzun rezidansını kullanmadığı zamanlarda değerlendirmesi ve karşılıklı kazanç sağlamamız...