02 / 05 / 2024

Uluslararası Sergiler Bürosu

Uluslararası Sergiler Bürosu

EXPO 2020'nin ev sahipliğine aday İzmir için Uluslararası Sergiler Bürosu'nda 3. sunum yapıldı.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

10 şehirde 'Deprem Suçları Soruşturma Bürosu' kurulacak!

Adalet Bakanlığı tarafından depremden etkilenen şehirlerde Cumhuriyet başsavcılıklarına yazı gönderilerek, yıkılan binalarla ilgili Deprem Suçları Soruşturma Büroları kurulması ve sorumlularla ilgili bazı tedbirlerin alınması istendi.

İş GYO Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dava takibi, icra takibi, danışmanlık vb. hukuki hizmetler konusunda Yanar Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

İş GYO, Ege Perla için Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak! 

İş GYO, şirket portföyünde yer alan Ege Perla Kompleksine ilişkin hukuki hizmetler konusunda Uluhan Hukuk Bürosu'ndan hizmet alacak...

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatı mecliste!

Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatının yapımı meclis gündemine taşındı.CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 2013’te atılan Uluslararası Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın inşaatı durdu. Bayburt Grup’un ödenek olmadığı gerekçesiyle yaklaşık 750 kişiyi işten çıkarttığı iddia edildi.

Çin'in inşaat endüstrisi hızla büyüyor!

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

Yazlık bölgelerdeki emlakçılara dikkat!

Yazlık bölgelerden ev kiralamayı düşünenlere uyarı geldi. Yetkililer, ev kiralayacaklara mağdur olmamaları için belgeli, bürosu olan emlakçılardan kiralama işlemi gerçekleştirmesini öneriyor. 

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mardin'de ilk kez muhtarlık bürosu açıldı!

Midyat İlçesi'ne bağlı Toptepe Mahallesi'nde Muhtar Seyfullah Acar, köyde bir ilki gerçekleştirdi. Muhtar, boş bir binayı kendi çabaları ile onarıp muhtarlık bürosu açtı...

Çin inşaat yatırımlarıyla büyüdü!

Ulusal İstatistik Bürosu verilerine göre, Çin ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 6.9 büyüdü. Ekonomideki büyümeye inşaat yatırımlarının etkisi olduğu düşünülüyor.

Uluslararası Sergiler Bürosu Haberi

Uluslararası Sergiler Bürosu
EXPO 2020'ye evsahipliği için aday kentler, bugün Uluslararası Sergiler Bürosu'nda (BIE) 3. sunumlarını gerçekleştirdi.

OECD binasında yapılan sunumlarda, sırasıyla Tayland'dan Ayutthaya, Türkiye'den İzmir, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Dubai, Brezilya'dan San Paulo ve Rusya'dan Ekaterinburg kentleri adaylık dosyaları hakkında delegeleri bilgilendirdi.
Defne Samyeli'nin sunuculuğunda gerçekleşen İzmir'in sunumunda söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'in insanoğlunun dünyaya adım attığı ilk çağlardan beri bir cazibe merkezi olduğunu söyledi.
En unutulmaz EXPO olacak
İzmir'in antik çağdan günümüze kadar beşiklik ettiği uygarlıklardan örnekler veren Günay, ''Antik çağın bu endamlı şehirleri ve her geçen gün daha da büyüyen, gelişen modern İzmir EXPO'yu karşılayacak. Daha sağlıklı bir dünya için buluşacağımız ideal bir yer. Türkiye hükümeti adına tüm kalbimle söz veriyorum ki, İzmir 2020 en unutulmaz EXPO'lardan biri olarak hatırlanacaktır''...