07 / 07 / 2024

uluslararası seyahat 2014 rakamları

uluslararası seyahat 2014 rakamları

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü verilerine göre, yılın ilk dört ayında uluslararası seyahat eden turist sayısı, geçen yıla göre yüzde 4.7 arttı. Ocak- Nisan dönemlerinde dünyada yaklaşık 317 milyon kişi uluslararası seyahat gerçekleştirdi...

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Ruslar gayrimenkul yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Uluslararası seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından Rusya vatandaşları yurt dışında gayrimenkul yatırımı yapmaya başladı. Ülke vatandaşları en çok Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapıyor. 

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

Dünyanın En Büyük Uluslararası Müteahhidi listesindeki 40 Türk firma!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2014 yılında 42 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2015 yılında 40 oldu.

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi açıldı!

Hemenbilet Turizm Ve Seyahat Acen. Tic.Ltd.Şti.İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Hava Limanı Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Torunlar GYO 2014 faaliyet raporu ile ödül aldı!

Yatırıma değer, yaşamaya değer projeler üreten Torunlar GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, “Başarının Adı Konmamış ilkeleri” adlı “best seller” kitap formatı ve farklı içeriğiyle, uluslararası 3 ayrı organizasyon tarafından büyük ödüle layık bulundu.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

İş GYO'nun 2014 raporu uluslararası ödül aldı!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü.

Şişecam’ın 2014 Yılı Faaliyet Raporu’na uluslararası ödül!

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Dünya turizm geliri 1,2 trilyon dolar!

014 yılında uluslararası seyahat gerçekleştiren 1 milyar 135 milyon kişi, 1 trilyon 245 milyar dolarlık harcama yaptı. Yurt dışı çıkışlarda en fazla harcama yapan ülkeler sıralamasında Çin, geçen yıl da liderliğini sürdürdü.

uluslararası seyahat 2014 rakamları Haberi

uluslararası seyahat 2014 rakamları

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü verilerine göre, yılın ilk dört ayında uluslararası seyahat eden turist sayısı, geçen yıla göre yüzde 4.7 arttı. Ocak- Nisan dönemlerinde dünyada yaklaşık 317 milyon kişi uluslararası seyahat gerçekleştirdi. En fazla seyahat artışı yüzde 6 ile Asya ve Pasifikler'de yaşandı. Ortadoğu bölgesinde ziyaretçi trafiği ise yüzde 3.8 daraldı. Rapora göre, Mayıs- Ağustos döneminde de 40 milyon kişinin daha seyahat etmesi bekleniyor. Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2014 turizm büyüme oranını yüzde 4-4.5 olarak...