18 / 05 / 2024

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ofisleri

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ofisleri

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Kahramanmaraş'taki spor yatırımları meclis gündeminde!

Kahramanmaraş'ta bulunan spor tesislerine, yapılan ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ve öngörülen spor yatırımları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kerkük'e spor kompleksi sözü!

Irak Gençlik ve Spor Bakanı Ahmed el-Ubeydi, Kerkük'te uluslararası standartlara uygun spor kompleksi inşa edeceklerinin sözünü verdi.

Trabzon'a yeni spor salonu!

Trabzon'da 2011 EYOF için yapılan tenis kortu, şehir merkezinin spor salonu ihtiyacının karşılanması için 3 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası müsabakaların yapılabileceği çok amaçlı salona dönüştürüldü 

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Isparta Sav Spor Kompleksi açıldı!

Yapımına 2014 yılında başlanan ve 7,5 milyon liraya mal olan uluslararası standartlardaki atletizm tesisi hizmete girdi.Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, 2014 yılında yapımına başlanan sahanın tamamlandığını ve hizmete girdiğini anlattı.

Manisa Salihli'deki Atatürk Spor Salonu tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Atatürk Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasının ardından Salihli’nin uluslararası standartta bir tesise kavuşacağını vurguladı.

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Isparta'ya yeni bir spor kompleksi yapılacak!

Murat Gevrek, amatör kulüplerin derdini ve atletizmcilerin sıkıntılarını giderecek olan ve Sav'a yapılan uluslararası atletizm pisti ile sentetik ve normal çim sahalarının yer aldığı spor kompleksindeki çalışmaları yakından takip ediyor.

Manisa'da dev spor tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi'ndeki TOKİ-1 konutlarının karşısına inşa edilen 'Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Salonu Tesisi' törenle hizmete açıldı. Tesis, uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak.

Tekfen Büyük Nehir Projesi için Tahkim'e gidecek!

Tekfen Holding Yönetim Kurulu'nun, Libya'daki yapımı durdurulan projeyle ilgili tüm hak, alacak ve varlıklarının tazmini amacıyla " Uluslararası Tahkim " yoluna müracaat edilmesi kararı aldığı bildirildi

Spor Turizmi Raporu yayınlandı!

Uluslararası hesaplamalarda çıkan ortalamalara göre spor turisti normal turistin yaklaşık iki katı kadar harcama yapıyor. Buradan hareket edildiğinde; Türkiye'ye spor amaçlı gelenlerin ortalama harcaması 1.648 doları buluyor.

Konya Torku Arena Stadı, Yılın Spor Projesi seçildi!

42 bin kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Torku Arena Stadı, 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında “Yılın Spor Projesi” seçildi.

İstanbul uluslarası tahkim merkezi olma yolunda!

İstanbul uluslarası tahkim merkezi olma yolunda. Kuzey Avrupa Hukuk Bürosu Uzmanı Huomo, "İstanbul'un enerjiye ilişkin uyuşmazlıkların ele alındığı uluslararası tahkim merkezi olması için merkezi bir sistem kurulmalı" dedi.

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ofisleri Haberi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi ofisleri

CAS'ın internet sitesinde yer alan açıklamada, 5-21 Ağustos'ta düzenlenecek olimpiyatlar öncesi artan doping davalarını görüşmek ve diğer konular hakkındaki uyuşmazlıkları karara bağlamak amacıyla Rio de Janeiro'da geçici olarak iki ofis kurulacağı bildirildi.


Tarihte ilk kez olimpiyatların gerçekleştirileceği kentte kurulacak CAS ofislerinin, oyunların son gününe kadar faaliyet göstereceği...