04 / 07 / 2024

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı nerede

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı nerede

Tekstil sektöründe son yıllarda yoğunlaşan yatırımlar ve aldığı teşviklerle hızla büyüyen Kahramanmaraş, 23-25 Ekim tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Tekstil Makinaları Fuarı KTM2014’e ev sahipliği yapacak.

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamesa Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ataol ve Barudan Tekstil Makinaları İç ve Dış Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 11 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Coşkuntuna ve Salim Yavaş tarafından açıldı.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mutahida Tekstil İnşaat Turizm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün A Ali Hasan Musafer, Aç Allah Nasser Suhail Hageb, F. Ahmed Abdo Al Wesabı ve Abdulkadır Said imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ures Uluslararası Gayrimenkul Hizmetleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Özgür Sürü imzasıyla kuruldu.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı 19 Mayıs’ta başlıyor!

TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl bayram coşkusuyla açılıyor. 21. EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 19-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Özak GYO'daki paylar uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı!

Özak GYO pay satışı hakkında KAP'a açıklama yaptı. Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın pay sahipleri Ahmet Akbalık, Ürfi Akbalık ve Özak Tekstil Konfeksiyon'un payları uluslararası kurumsal yatırımcılara satıldı.

Ayhan Tekstil 5 yıldızlı otel yapacak!

Uluslararası Türk tekstil firması Ayhan Tekstil' in sahipleri, İstanbul' da Kağıthane Cendere yolunda. Vadi İstanbul Projesi'nin hemen yanında yer alacak, 5 yıldızlı otel inşaatına başladı.

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı nerede Haberi

Uluslararası Tekstil Makinaları Fuarı nerede


Tekstil ve konfeksiyonda öne çıkan Adana, Osmaniye, Gaziantep, Niğde, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman’ın buluşacağı fuarda dünyaca ünlü dokuma makinası üreticisi İtema Group, yeni geliştirdiği R9500 model dokuma tezgahını Türk tekstilcilerine tanıtacak. Hindistan’dan fuara katılan iplik makine üreticisi Lakshmi fiyat- teknoloji dengesi ile pazarı zorlamayı hedefl iyor. 


Fuarın katılımcıları arasında Denizli’nin ihracat şampiyonlarından Elteksmak Makine de var. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarı İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) de destekliyor. ECR Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, imzalanan protokol ile artık 4 bin üyesi olan İTHİB’i de ağırlayacak. 


İTHİB Başkanı İsmail Gülle, birlik üyelerinin Türkiye’nin tekstil ihracatının yüzde 70’den fazlasını gerçekleştirdiğinin altını çizerek, “Düzenlenecek KTM 2014 Fuarı Kahramanmaraş’ta kümelenen tekstil sektörü için büyük önem taşıyor. İhracatın olduğu bir bölgede bizim de...