05 / 05 / 2024

Uluslararası Tünelcilik etkinliği 

Uluslararası Tünelcilik etkinliği 

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

 “Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu” başladı!

TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarına uluslararası boyutta devam ediyor. Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de başladı. 

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Tünelcilik, inşaat sektöründe Türkiye’nin yeni gücü oldu!

Türkiye'de adından en çok söz ettiren sektörlerin başında Tünelcilik geliyor. Türkiye’de 5 yıldır bu önemli sektöre öncülük eden TÜNELDER, Türkiye’deki tünel projelerinin önemini ve son teknik gelişmeleri anlatmak amacıyla 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu düzenliyor.

Tüm riskli binaları dönüştürecek proje için düğmeye basıldı!

Hükümet kentsel dönüşüm hızlandırılması için düğmeye bastı. 5 yıllık dev bir proje hazırlanıyor. Türkiye'deki tüm riskli binaları dönüştürecek proje için 75 milyar liralık kaynak ayrıldı.

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Narlıoğlu, Cemil Karagül ve Onur Metin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SeaPearl Ataköy brunch etkinliği yarın!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy'de denize sıfır brunch etkinliği düzenliyor. Brunch etkinliği yarın saat 11:00'de başlayacak..

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

İzmir'e tüp geçiş ve hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmirlilere toplu taşıma müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "İzmir’in 'Marmaray’ını, tüp geçişini bu sene içinde ihaleye çıkıyoruz. İzmir’e bir gerdanlık takacağız" dedi. Yıldırım ayrıca, Ankara-İzmir arasına hızlı tren yapacaklarını ve ulaşımın 3,5 saate düşeceğini söyledi.

1998'den önce yapılan tüm binalar için kentsel dönüşüm şart!

Beykent Sitesi yönetici ve sakinleri ile bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 1998'den önce yapılan tüm binalar için kentsel dönüşümün gerekli olduğunu söyledi

Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu 13 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 13-14 Şubat 2017'de “Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu” düzenlenecek.

1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi gerçekleşti!

"1. Uluslararası Türk-Arap İş Dünyası Zirvesi"nde konuşan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Ordu'ya yılda 200 bin yerli ve yabancı turist geliyorken son dönemde bu sayı 400 bini geçerek 500 bine yaklaştı. Turizm Ordu'da gelecek vaat ediyor" dedi.

Avrasya Tüneli anketi için son tarih 10 Aralık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 20 Aralık'ta açılışı yapılacak olan İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesi'nin ismini halkın vereceğini söyledi

Uluslararası Tünelcilik etkinliği  Haberi

Uluslararası Tünelcilik etkinliği 

Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, tünellerin projelendirilmesinden, yapımına ve kullanımına kadar tüm aşamalarında söz sahibi olan TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarını uluslararası boyutta sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de yapılacak.    

Uluslararası konukların da sunum yapacağı sempozyumda 2 gün boyunca Tünel yapımında kullanılan yeni teknikler, karşılaşılan zorluklar ve Dünya’daki yeni gelişmeler paylaşılacak. Uluslararası Tünelciler Birliği (ITA)’nın Genel Sekreteri Sn. Olivier Vion da sempozyumu takip edenler arasında olacak.

Ülkemizdeki milyar dolarlık tünel projelerinin yapımını sağlayan Türkiye’nin önde gelen müteahhit firma ve ekipman üreticileri, stant açarak ziyaretçilere yeni ürünlerini tanıtacak.