05 / 05 / 2024

Ulusoy İnşaatın sahiplerine 840 yıl hapis istendi

Ulusoy İnşaatın sahiplerine 840 yıl hapis istendi

Aralarında profesörlerin de olduğu yüzlerce kişiye maketten ev satan Ulusoy İnşaat’ın sahipleri hakkında 840 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Paraların patronun hesabına aktarıldığı iddia ediliyor.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'in 1. etabı bugün teslim ediliyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler projesinin 1. etabı bugün sahiplerine teslim edilecek. Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşmuş olacak.

Mamak'taki 258 kentsel dönüşüm konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 258 konutun hak sahiplerine kura çekimiyle teslim edildiğini açıkladı.

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Ulusoy İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Orhan Ulusoy tarafından kuruldu.

Binası az hasarlı vatandaşa çok önemli uyarı! Sigortacılar üzerine basa basa ikaz etti!

Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntıların sürdüğüne ve yeni depremlerin meydana geldiğine dikkat çeken sigortacılar, az hasarlı konutların sahiplerine, “Tespit için acele etmeyin” uyarısı yaptı.

KİPTAŞ Meydan Evler bugün sahiplerine teslim ediliyor! Beklenen projede 6 ay erken teslim müjdesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından 31 Mayıs 2021 tarihinde temeli atılan ve 158 bağımsız birimin yer aldığı KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler sahiplerine teslim ediliyor...

Mersin Silifke’de sosyal konutlar hak sahiplerine teslim edildi!

Silifke'de yapımı tamamlanan sosyal konutların teslimi için tören düzenlendi. Düzenlenen törende konutların sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Denizli Kayaköy'e toplum konut projesinin teslim tarihi mecliste!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Kayaköy Mahallesi'nde yapılan toplu konutların sahiplerine teslim edilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Depremde ağır hasar gören yapıların sahiplerine kredi desteği!

2020 yılında Manisa, Elazığ ve Van'da meydana gelen 3 büyük depremde yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak..

Hendek olaylarında evleri yıkılan Yüksekovalılara konutları teslim edildi!

2016'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalarda Hakkari Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri ağır hasarlandı. TOKİ tarafından 5 bölgede toplam 3 bin 64 adet konut inşa edilmeye başlandı.Tamamlanan bin 256 konutun 468'inin anahtarı bugün sahiplerine verildi...

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Ulusoy İnşaatın sahiplerine 840 yıl hapis istendi Haberi

Ulusoy İnşaatın sahiplerine 840 yıl hapis istendi
Aralarında profesörlerin de olduğu yüzlerce kişiye maketten ev satan Ulusoy İnşaat’ın sahipleri hakkında 840 yıl hapis istemi ile dava açıldı. MASAK raporuna göre, daire alanların şirkette yatırdığı paralar patronun hesabına aktarıldı. Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy da, adı kullanılarak iş yapıldığı gerekçesiyle, mağdur sıfatı ile davaya müdahil oldu.


Ankara Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada 119 kişi mağdur olarak davaya taraf oldu. Ağırlıklı bir bölümü Ankara’da satılan, Ankara’nın yanı sıra Eskişehir ve Trabzon toplam bin 650 daire satan Ulusoy İnşaat (Ulusoy İnşaatTaahhüt Oto Reklam Nakliyat San. Tic. Şirketi) şirketinin kurucuları Çetin Ulusoy ve Erdal Çelik, Mimar Emrah Çevik ile birlikte 9 kişi hakkında dava açıldı. 840’ar yıl hapis cezası istenen sanıkların ilk duruşması önümüzdeki mart ayında yapılacak.


‘BASİT BİR DOLANDIRICILIK...