06 / 05 / 2024

Uma Thurman Mahmattan evi

Uma Thurman Mahmattan evi

Uma Thurman, New York'taki evini satışa çıkardı. Mahmattan'ın en gözde semtlerinden birinde bulunan yüksek tavanlı ve 3 yatak odası dubleks daire için Thurman'ın istediği fiyat 6. 25 milyon dolar.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Her mevsim taze meyve ve sebze tüketmek isteyenler için Arçelik, oda sıcaklığından etkilenmeyen ve 4 farklı soğuma teknolojisiyle aylarca gıdalarınızı muhafaza edebileceğiniz 7 çekmeceli dondurucuyu hizmetinize sunuyor.

Bank of America'dan 2023 işsizlik şoku öncesinde hisseleri satın tavsiyesi!

Bank of America stratejistleri hisse senedi yatırımcıları işgücü piyasasında görülen soğuma ve Fed politikalarında daha yumuşak bir duruş yaşanacağı beklentileriyle ortaya çıkan iyimserliğin haddinden fazla olabileceğini söyledi.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

DAP hisse fiyatı 2022 ne kadar? İşte borsa kodu!

Salgının ardından ‘Sağlıklı Ev’ konsepti ile gayrimenkul sektörünü yeni bir oluşuma taşıyan DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. Peki DAP halka arzın detayları ne oldu? İşte DAP hisse fiyatı ve borsa kodu detayları...

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Umaş İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umaş İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Şenel tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde intifa hakkı sahibi kira alabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper '66 yaşında emekli biriyim. Bir dükkanım var. Bu yerin intifa hakkını iki çocuğuma vermeyi düşünüyorum. Böyle bir durumda ilgili vergiler kime ait olur? Kira bedelleri bana mı ödenir, çocuklarıma mı?' sorusunu yanıtladı.

Ebru Şallı'dan '1.5 milyon dolarlık villa' iddialarına yanıt!

Eşinin düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolarlık villa aldığı iddialarını yalanlayan Ebru Şallı, "Bana tencere, tava alınması daha çok hoşuma gidiyor" dedi.

Uma Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uma Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım Doğan, Duygu Yıldırım ve Serpil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Uma Thurman’ın New York’ta 6 milyon dolar değerindeki evi!

Uma Thurman’ın evi de kendisi kadar güzel. Uma Thurman’ın hayallerini süsleyen New York’taki evini  evini satın almak isteyenlerin 6 milyon doları gözden çıkarması gerekiyor.

Kira bedelleri gerilemeye başladı!

Türkiye'de kira bedelleri 2013 yılından bu yana ilk kez gerilerken, dünyanın en sıcak emlak piyasası soğuma emareleri gösteriyor.

Uma Thurman Mahmattan evi Haberi

Uma Thurman Mahmattan evi


Beyaz perdenin ünlü oyuncusu Uma Thurman, New York'taki evini satışa çıkardı. Mahmattan'ın en gözde semtlerinden birinde bulunan yüksek tavanlı ve 3 yatak odası dubleks daire için Thurman'ın istediği fiyat 6. 25 milyon dolar. Dairedeki banyolardan biri de Türk hamamı tarzında ve içinde buhar odası da bulunuyor. Uma Thurman bu daireyi 2006 yılında 4.2 milyon dolara almıştı. 


İşte evin görselleri;







Hürriyet


Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Beyazperdenin ünlü yıldızı Uma Thurman, New York’taki dubleks evini 6.25 milyon dolara satışa çıkardı. 


Manhattan’ın Flatiron bölgesindeki Gramercy Park’a bakan lüks dairede 5 yatak odası ve üç banyo bulunuyor.


Bu banyolardan biri ‘Türk hamamı’ olarak sunuluyor ancak ne kurnası var, ne de takunyaları... 


Banyoda, sadece küvetin yanındaki göbek taşına benzer bir bölüm dikkat çekiyor


Geniş...