08 / 05 / 2024

Umi Bazaar nerede

Umi Bazaar nerede

Butik AVM olarak tasarlanan proje Umi İnşaat tarafından yükseliyor. 6 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşa çalışmaları başladı. Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'den başlıyor.

Novi Bazaar nerede?

Novi Bazaar projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje hastane ve kültür merkezi gibi yerlere yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi 22 mağaza ve 153 adet daireden oluşuyor. Peki Novi Bazaar Gaziosmanpaşa nerede? İşte lokasyon!

Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim!

Dükkan alanlarının 40 metrekareden başladığı proje 6 kat halinde yükseliyor. Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0224 441 79 09 olarak belirlendi.

Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'ye!

Butik AVM olarak tasarlanan proje Umi İnşaat tarafından yükseliyor. 6 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşa çalışmaları başladı. Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'den başlıyor.

Arma Business Life nerede?

Okkalar İnşaat’ın imzasıyla yükselen Arma Business Life projesi lokasyon olarak Pendik-Kurtköy’de yükseliyor. Arma Business Life nerede, konum, kroki ve ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor

Suare Residence nerede?

İstanbul’un Anadılu Yakası’nda hayata geçirilen Suare Residence projesi lokasyon olarak Ataşehir’de yer alıyor. Suare Residence nerede, konum ve kroki ile ilgili bilgiler projenin internet adresinde yayınlanıyor

İnnovia 4 nerede?

4. etap dairelerinin halen satışta olduğu İnnovia 4 projesi Yeşil Gayrimenkul Ortaklığı girişimi ile hayata geçirildi. İnnovia 4 nerede, konum ve kroki ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede konumlandırılıyor; Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Küçükköy Gaziosmanpaşa'da yer alıyor...

Ataşehir Varyap Meridian nerede?

Ataşehir Varyap Meridian nerede , telefon numarası, konum, adres bilgisi ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

Umi Bazaar nerede Haberi

Umi Bazaar nerede

Toplam 54 adet ticari üniteden meydana gelecek olan proje Bursa İl'i Balat İlçe'sinde yükseliyor. Konum bilgisine göre Heybeli Konakları'na yakın yerde yükselen proje Umi İnşaat imzasına sahip.


Toplam 20 bin metrekare arsa alanına yayılan proje 6 kat şeklinde yükselecek. Projenin tamamı ticari ünitelerden meydana gelecek.


Ticari ünite alanlarının 40 metrekareden başlayıp 300 metrekareye kadar yükseldiği projede teslimler yıl sonunda yapılması planlanıyor.


Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor; projedeki ticari ünitelerinin metrekare birim bazında fiyatları 10 bin TL'den başlıyor ve 12 bin TL'ye kadar yüksleiyor.


Adres: Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. Umi Plaza No:150 Kat:8 Osmangazi / BURSA


Tel: (224)4417909

http://umiinsaat.com.tr/

Tülay...