28 / 08 / 2024

Ümit Demir coldwell banker

Ümit Demir coldwell banker

Network Gayrimenkul Başkanı Ümit Demir, geleceğin meslekleri arasında gösterilen gayrimenkul danışmanlığına ilginin artacağını söyledi.

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reit İnşaat Taahhüt Restorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kavakdibi ve Ümit Demir ortaklığında kuruldu.

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Anruz tarafından kuruldu.

Normalleşme emlak sektöründe doping etkisi yarattı!

Network Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Ümit Demir, normalleşmenin gayrimenkul sektörü üzerindeki etkisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı..

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Seçim dönemleri, ticari gayrimenkulde fırsat alımları yaratır!

Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir yaptığı açıklamada ‘Seçim dönemlerinde oluşabilecek ekonomik durgunluğuna karşı, gayrimenkullere kampanyalar artar, fiyatlar düşer’ dedi

Nitelikli gayrimenkul danışmanlarına olan ihtiyaç artacak!

Network Gayrimenkul Başkanı Ümit Demir, geleceğin meslekleri arasında gösterilen gayrimenkul danışmanlığına ilginin artacağını söyledi.

Ankara'da alt gelir grubuna yönelik konut ihtiyacı var!

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara'daki lüks konut üretiminden bahsetti. Ümit Demir, üst gelire inşa edilen konutların ciddi sorunlara yol açacağını vurguladı.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Demirözü İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Akkoyunlu ve Muharrem Kumru ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya'da gayrimenkul sektörünü Coldwell Banker yönlendirecek!

Coldwell Banker, Ebru Karaca Şen ve Ümit Şen tarafından 2005 yılında kurulan ve Antalya’nın ilk kurumsal gayrimenkul şirketlerinden biri olan Premium Gayrimenkul ile Antalya'da hizmet vermeye başladı.

Atakaş-MMK Demir çelik tesisleri açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İskenderun'da özel sektör tarafından sıfırdan kurulmuş en büyük yatırım olan 2 milyar dolarlık Atakaş-MMK Demir çelik tesislerinin açılışını yaptı

Vedat Demiröz, Emlak Konut'ta Divan Başkanlığı'na seçildi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), verilen önerge doğrultusunda; Divan Başkanlığına Vedat Demiröz'ün seçildiğini açıkladı

Ümit Demir coldwell banker Haberi

Ümit Demir coldwell banker

Network Gayrimenkul Başkanı Ümit Demir yaptığı açıklamada geleceğin meslekleri arasında yer alan gayrimenkul danışmanlığına ilginin artacağını söyledi.

2019’UN MESLEĞİ GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI OLACAK

Ankara’da 2016-2018 yılları arasında, gayrimenkul alanında çok sayıda önemli projenin hayata geçtiğini dile getiren Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, inşaat ve emlak sektörlerinin gelişimi ile birlikte profesyonel çalışanlara olan ihtiyacın da arttığını belirtti.

Gayrimenkul danışmanlığının, sermaye gerektirmeden, yüksek kazanç potansiyeli taşıdığını belirten Ümit Demir, kişisel avantajları, Ankara’nın özelliklerine göre birleştiren adayların, orta vadede büyük kazançlar elde edebileceğini bildirdi.

2019 yılının en popüler mesleklerinden birinin, Gayrimenkul danışmanlığı olacağının öngörüldüğünü dile getiren Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, ‘Ankara’da son yıllarda inşaat sektörü gelişimlerini sürdürürken, bu sektörün çalışanlara olan ihtiyacı da arttı. Gayrimenkule yönelik alım, satım ve kiralama gibi ihtiyaçlar, profesyoneller...