28 / 04 / 2024

Ümit Düzel

Ümit Düzel

Asiller Altyapı İnşaat Anonim Şirketi, Hakkı Hacıoğlu, Ümit Düzel tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzel Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zülfü Geçer tarafından kuruldu.

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Kazes Gayrimenkul İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazes Gayrimenkul İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Utlu ve Ümit Dönertaş ortaklığında kuruldu.

Salda Gölü özel koruma bölgesi kararında düzeltme!

Salda Gölü’nün özel çevre koruma bölgesi olarak tespit ve ilan edilmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı .Salda Gölü özel koruma bölgesi kararında düzeltme ise bugün yayımlandı.

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Her kente özel kentsel dönüşüm anayasası hazırlanacak!

Türkiye'de kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirme çalışmaları yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde her kente özel kentsel dönüşüm anayasası geleceğini açıkladı

Tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşüyor!

İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Yıldız Mahallesi’ndeki tarihi Ortaköy Yetimhanesi özel okula dönüşecek. Tartışmalı plan teklifi İmar Komisyonu’ndan geçti.

Akbank’tan yurt dışı yerleşiklere özel dövizle konut kredisi!

Akbank yurtdışı yerleşiklere özel döviz ile konut kredisi kullandırıyor. İşte Akbank’ın Euro ve Dolar cinsinden sunduğu düşük faizli konut kredisi ürünleri…

Livera Homes'ta ön talep dönemine özel indirim imkanı!

Livera Homes projesi ikinci etapta ön talep dönemine özel indirim imkanı sağlanıyor. Proje aynı anda hem hemen teslim fırsatı sunuyor.

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Pakyong Havaalanı dünyanın en güzel havaalanı olabilir mi?

Hindistan Başbakanı Narendra Modi tarafından Pazartesi günü açılan ülkenin 100'ncü havaalanı olma özelliğine sahip olan Pakyong Havaalanı kimilerine göre aynı zamanda dünyanın en güzel havaalanı...

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Derin Mermerci Nef Kandilli için özel davet düzenledi!

Lüks konut segmentine yeni bir bakış açısı getiren Nef’in “Luxury Living” konsepti ile hayata geçirdiği Nef Kandilli projesi için lansman öncesi özel bir davet düzenlendi.

Ümit Düzel Haberi

Ümit Düzel

Asiller Altyapı İnşaat Anonim Şirketi, Hakkı Hacıoğlu, Ümit Düzel tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Asiller Altyapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-) Her türlü inşaat taahhüt ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Her türlü arsa ve daire alım, satımı ve komisyonculuğu yapmak. 3-) Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak. 4-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 5-) Konut ve diğer inşaatların yapımında kullanılan betonyer, beton pompaları, beton santralleri, portatif ve sabit vinçler, konveyörler,...