05 / 05 / 2024

Ümit Kalko FETÖ okulları

Ümit Kalko FETÖ okulları

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

Gürsel Tekin'den FETÖ arsalarına dair açıklama!

Darbe girişiminin ardından FETÖ'nün hangi illerde arsa aldığına dair açıklamalarda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin “Belediye başkanlarından sonra sıra bakanlara gelecek” diye açıklamada bulundu.

FETÖ'ye himmet davası!

FETÖ'ye finansman sağlayıp örgüt adına himmet topladıkları gerekçesiyle Boydak ve Kaynak Holding eski yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 39'u tutuklu 135 sanığın yargılandığı davanın duruşması ertelendi. 

Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu!

Daha önce SOYAK, Makro İnşaat ve TORKAM İnşaat'ta satış ve pazarlama yöneticisi olarak görev yapan Ümit Bozdoğan 3. kez baba oldu.

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

FETÖ'nün 7,5 milyarlık gayrimenkulü devlete geçti!

FETÖ'nün 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.

FETÖ mensupları emlak zengini çıktı!

ABD'de yaşayan üst düzey FETÖ mensupları lüks evlerde yaşıyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen'in yeğeni Cevdet Türkyolu'nun Pensilvanya ve Florida'da ikişer eve sahip olduğu ve bu evlerin toplam değerinin yaklaşık 900 bin dolar olduğu öğrenildi.

FETÖ'nün ABD'deki elebaşları lüks evlerde yaşıyor!

FETÖ'nün ABD'deki üst düzey mensupları, lüks evlerde sefa sürüyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ABD'ye kaçan firari FETÖ'cüler, satın almak veya kiralamak için değeri bir milyon lirayı aşan evleri tercih ediyor.

FETÖ, depremzedelere gelen parayla arsa almış!

Kimse Yok Mu Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan bir şüpheli, FETÖ'nün Van'daki depremzedeler için gelen yardım parasıyla arsa alıp bina yaptığını, bu binanın da öğrencilerle örgütsel toplantılar yapmak amacıyla kullanıldığını anlattı.

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Vakıflar, FETÖ'nün 1.512 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, FETÖ ile bağı bulunduğu saptandığı için kapatılan vakıflar ve bu vakıfların mal varlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ertem, "1.512 gayrimenkulün ihalesine çıkacağız ve kiraya vereceğiz. Böylece kira elde edilecek"" dedi.

FETÖ'nün İzmir'deki evlerinin akıbeti belli değil!

FETÖ'ye ait olan Yamanlar Koleji'nin yanındaki 3 müstakil evin akıbeti belli değil.

Ümit Kalko FETÖ okulları Haberi

Ümit Kalko FETÖ okulları


Mektebim kurucusu Ümit Kalko, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 16 yeni kampüs açacaklarını söyledi.



Mektebim'in 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek yeni kampüslerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Kalko, Mektebim olarak hedeflerine koşan bir aile olduklarını söyledi.

30 BİN ÖĞRENCİYLE YENİ YILA GİRDİ

30 bin öğrenciyle yeni yıla merhaba diyeceklerini belirten Kalko, Türkiye'nin en büyük eğitim zinciri olacaklarını vurguladı. Kalko şöyle konuştu: “Türkiye'nin iki önemli sorunu var. Eğitim ve Girişimcilik. Biz Eğitim girişimcisiyiz. Sorumluluğumuz çok büyük, yaptığımız yatırımlarla, sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çabalıyoruz."

TEŞVİK İLGİ GETİRDİ

Mektebim kurucusu Kalko, geçen yıl 340 bin öğrenciye bakanlık tarafından teşvik verildiğini belirtti. Teşviklerin artmasının özel okullara olan ilgiyi artırdığına değinen Kalko, teşviklerin daha da artmasının devletten özel okullara daha fazla öğrenci gelmesine olanak sağlayacağını ve devlet...