05 / 05 / 2024

ümit karan arsa

ümit karan arsa

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Serdal Adalı 5,5 ay tutukluluktan sonra özgür!

Adalı Holding Eş Başkanı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yöneticisi Serdal Adalı, Metris Cezaevi'nden tahliye oldu. Adalı ile birlikte Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, İskender Alın, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut ve Ümit Karan da serbest kaldı

Adalı Holding Eş Başkanı Serdal Adalı'ya şikeden tahliye!

Şikeden tutuklanan isimlerden Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, İskender Alın,  tahliyesine karar verildi. Serdal Adalı, tutuklanmadan önce Sheraton Adana projesini açıklamıştı

İstanbul Defterdarlığı'ndan Kartal 'da satılık arsa!

İstanbul Kartal Soğanlık Mahallesi"ndeki   270 metrekarelik arsayı satışa çıkaran İstanbul Defterdarlığı, imar planlarında konut alanı olarak gösterilen Hazine   hisseli arsa için 435 bin TL tahmini fiyat belirledi

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 20 milyon YTL muhammen bedelle arsa satacak.

Aydın Valiliği arsa satacak

Aydın Valiliği İl Encümeni Başkanlığı arsa satacak

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya İline bağlı Meram Belediyesi 2 adet arsa satacak

Kızılcahamam Belediyesi 86 arsa satacak

Ankara İline bağlı Kızılcahamam Belediyesi 86 arsa satacak

ümit karan arsa Haberi

ümit karan arsa

Kuzey Makedonya'da teknik direktörlük yapan Galatasaray’ın efsane futbolcusu Ümit Karan, emlak yatırımına yöneldi. Güneş'te yer alan habere göre;  gayrimenkulde ilerde değerlenecek bölgeleri seçen Karan yeni yıl öncesi Çanakkale’den arsa aldı. 

Karan, Türkiye’de açmayı hedeflediği yeni sayfa öncesi Çanakkale’de arsa toplamaya başladı. 2018 yılında başarılı futbolcunun Bakırköy'deki evi,  borçların ödenmemesi nedeniyle icralık olmuştu.

Ümit Karan'a icra...