06 / 05 / 2024

Ümit Karan icra

Ümit Karan icra

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Ceren Hindistan, Ümit Aslan'dan lüks daire ve nafaka aldı!

Oyuncu-fotomodel Ceren Hindistan 1.5 yıl önce imam nikahı ile evlendiği Ümit Aslan'dan, bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.Ümit Aslan resmi nikah olmamasına rağmen Ceren Hindistan'a, İstanbul'da lüks bir evin tapusunu verdi.

Ümit Uysal: Kırcami'de sona geldik!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Simru Silahtaroğlu ile yaptığı söyleşide şova dönük hizmetler yerine ilçe halkının ihtiyaçlarını bire bir karşılayacak projelere imza atmayı yeğlediğini ifade etti

İcra davalarında avukatlık ücreti 2016!

İcra ve İflas Müdürlüklerindeki hukuki yardımlara ilişkin avukatlık ücreti, takip sonuçlanıncaya kadar yapılan bütün işlemlerin karşılığı oluyor. Peki, icra davalarında avukatlık ücreti 2016 ne kadar?

Ümit Uysal: Kırcami planı en geç Mart'ta bitecek!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami planının en geç Mart ayında biteceğini söyledi. Başkan Uysal, belediye çalışmalarını vatandaşlara iki bölümde anlattı.

Ümit Uysal'ın evine iskan belgesi verildi mi?

Ümit Uysal, tahsis edilen konuttan çıkıp belediyesinden 1 yıldır iskân alamadığı öne sürülen bir siteye taşındı. Başkan konuttan taşınmadan bir gün önce siteye iskân belgesi verildiği ortaya çıktı.

Kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kira borcunu ödemeyen kiracıya mal sahibi icra takibi başlatabiliyor. İcra İflas Kanunu 269. maddesine göre kiracı aleyhine tahliye talepli icra takibi yapılıyor. Peki, kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kiracıya icra takibi dilekçesi!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiraya veren, kiranın ödenmesi ile birlikte aynı zamanda tahliyesini de istiyorsa, ilamsız tahliye takibi yapması gerekiyor. İşte kiracıya icra takibi dilekçesi örneği..

İcra ve iflas harçları 2015!

İcra ve İflas harçları, her sene yeniden belirleniyor. 2015 yılında uygulanan Yargı Harçları listesine göre, icraya başvurma harcı 27,70 TL olarak belirleniyor. İşte diğer icra ve iflas harçları 2015..

Sözlü kira sözleşmesi icra takibi!

Kiranın ödenmemesi, mal sahibine tahliye etme hakkını doğuruyor. Bu tahliye icra takibi ile de yapılabiliyor. Peki, sözlü kira sözleşmelerinde durum değişir mi? Sözlü kira sözleşmesi icra takibi nasıl olur?

ATO borcunu ödemeyen 28 bin üyesine icra takibi başlattı!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın genelge ve yazıları uyarınca zaman aşımına uğrayacak olan ve aidatlarını ödemeyerek askıya alınan yaklaşık 28 bin üyesine icra takibi başlattı.

Ümit Karan icra Haberi

Ümit Karan icra

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık iki hafta önce Survivor yarışması için Dominik’e giden eski futbolcu Ümit Karan, borçlarını ödemeyi unutunca Bakırköy’deki evinin kapısına icra memurları dayandı.  

Bu ayın başında Survivor için Dominik'e giden Karan, Maçka'da sahibi olduğu mekana ait borçları ödemeyi unutunca alacaklı olan içecek firması ise icra takibi başlattı.

EŞİ ŞOKE OLDU

Eski futboldu Karan'ın Bakırköy'deki evine icra memurları gidince kapıyı açan eşi Zeynep Karan, büyük şok yaşadı. Karan, Dominik'i arayıp program ekibine durumu bildirdi. Firmadan, bir haftalık süre...