02 / 05 / 2024

ümit karan kimdir

ümit karan kimdir

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Ümit Karan Çanakkale'den arsa aldı!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ümit Karan emlak yatırımlarına yöneldi. Başarılı futbolcu Çanakkale'de arsa toplamaya başladı.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

Ümit Kiler kimdir?

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

ümit karan kimdir Haberi

ümit karan kimdir

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, inşaatı yapan Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ve Proje Satış Sorumlusu Uğur Şenöz’ün katıldığı basın toplantısında, Anamur’u tanımaktan memnun olduğunu belirten Ümit Karan, “Anamur tarihi güzellikleri, muz ve çilek gibi ürünleriyle önemli bir yer. Burada bir ev aldık. İleride belki devamlı burada yaşarım. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.


Süryapı Firması’nın sahibi Ali Kotancı ise iki blok ve diğer yapılardan oluşan Anamur Evleri’ni 2017 yılı nisan ayında bitirmeyi planladıklarını belirterek, “Burası tamamlandığında sadece konut olmayacak. Alışveriş merkezleri, sinema salonları ve sosyal alanlarıyla bir yaşam merkezi olacak. Özellikle Anamur dışından yoğun talep var” diye konuştu.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de 112 konut, 91 iş yeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezinin yer alacağı Anamur Evleri’nin...