10 / 05 / 2024

Ümit Saraç

Ümit Saraç

Orhanlı'daki Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde içinde ağırlıklı olarak gıda maddelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sürüyor

Adnan Saraç: Konut fiyatları 2017'de artacak!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, son dönemde yaşanan Türk Lirası devriminin gayrimenkul sektöründe de hakim olduğunu belirterek, ev almak için son derece uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Ümit Uysal'dan Antalya Muratpaşa'ya otopark önerisi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde "Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3'er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Böyle çılgın projelere ihtiyaç var" dedi.

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Müge Saraç imzasıyla kuruldu.

Adnan Saraç: Konut satışları 2015'i aratmayacak!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, geçen yıla göre tablonun beklenenden daha iyi olduğunu, Eylül’de yüzde 17 artış yaşandığını kaydetti.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ne 200 milyon TL'lik cazibe merkezi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin yeniden canlandıracaklarını söyledi. Bezci, ''200 milyon TL yatırımla yeni cazibe merkezi kuracağız"dedi.

Antalya Kırcami'de inşaat çalışmaları başlayacak!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Adnan Saraç, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın Kırcami’de inşaatların yeni yılda başlayacağı yönündeki açıklamalarının kendilerini umutlandırdığını belirtti.

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sara Yapı İnşaat Reklam Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Kamil Saraçoğlu'ndan Ergün Turan'a ziyaret!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Toplu Konut İdadesi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Kente emekliler için yaptırılacak olan konutlarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Kütahya Kamil Saraçoğlu OSB'de üst geçit yapılıyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınındaki üst geçit çalışmalarını yerinde inceledi.

Adnan Saraç: Muratpaşa'da konut üretecek alan kalmadı!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, ilçede inşaat sektörü için boş arazi bulmanın zorluklarına değindi.

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Ümit Saraç Haberi

Ümit Saraç


     70 araç ve 220 personelle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, dün akşam saatlerinde başlayan yangını sabah saatlerinde kontrol altına alabildi. Yaklaşık 12 saat sonra kontrol altına alınabilen yangının başka bir alana sıçrama ihtimalinin kalmadığını belirten itfaiye yetkilileri, ancak yer yer devam eden yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. 

     Yangına, Tuzla'nın yanı sıra Pendik, Kartal, Kadıköy, Sultanbeyli ve Ümraniye'den gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 

     

     -Kaybolan işçi- 

     

     Bu arada yangında işçilerin depoda mahsur kaldığını öne sürdükleri kuru gıda deposunun nakliye bölümünde şoför olarak çalışan Ümit Saraç'ı (39) arama çalışmaları devam ediyor. Ümit Saraç'ın ağabeyi Kadir Saraç, haberi alınca Ankara'dan İstanbul'a geldiğini belirterek, ''Arkadaşları, kardeşimin depoda mahsur kaldığını telefonla bize haber...