28 / 04 / 2024

Ümit Uysal kimdir

Ümit Uysal kimdir

CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. İnşaat sektörü ve imar sorunları konuşuldu...

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Mevlüt Uysal: Yatay mimariden taviz yok!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz" dedi....

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Ümit Uysal kimdir Haberi

Ümit Uysal kimdir

CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, meclis üyesi adaylarıyla birlikte, Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Karataş inşaat sektörü ve Muratpaşa belediyesi İmar Müdürlüğü ile ilgili bazı sıkıntılarını dile getirdi. Ziyarette başta kentsel dönüşüm olmak üzere, kentin imar sorunları, otopark bedelleri gibi sorunların çözümü ve kente değer katacak projeler ele alındı. 


Kentsel dönüşüm büyük bir hamle Kentsel Dönüşüm Projesini olmazsa olmaz olarak gördüklerini söyleyen Karataş "Kentsel dönüşüm maalesef yeterince anlaşılamadı. Oysaki dönüşümün doğru uygulandığı takdirde Türkiye'de Kurtuluş savaşından sonraki en büyük hamle olacağı kanaatindeyiz" dedi.


Milliyet Akdeniz...