03 / 05 / 2024

Ümmühan Özkan kimdir

Ümmühan Özkan kimdir

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Özgül Özkan Yavuz kimdir?

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kadıköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Özgül Özkan Yavuz kimdir?

Tekyıldız Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyıldız Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümmühan Çara tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Özkan Şengül kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Özkan Şengül kimdir? Özkan Şengül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Şengül, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özkan Şengül..

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Nevzat Öztürk kimdir?

Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk kimdir? Nevzat Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nevzat Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nevzat Öztürk...

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

İsmail Öntaş kimdir?

Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın biyografisi...

Tek Yıldız Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Yıldız Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümmühan Çapar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Ümmühan Özkan kimdir Haberi

Ümmühan Özkan kimdir

Türkiye ve yurt dışında birçok konut, iş ve alışveriş merkezi projelerinin cephe sistemleri ve aksesuarlarını sağlayan Has Metal, inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor. Has Metal Pazarlama Koordinatörü Ümmühan Özkan, Ankara'nın vizyonunu değiştirecek projelerini anlattı. Ofis, otel ve iş yerini aynı projede buluşturan HM Commerce Center hakkında bilgi veren Özkan, şöyle konuştu: "Bloklar arasında "Alışveriş Caddesi' bulunuyor. Prestij ve lüks isteyenlerin buluşma noktası olan HM Commerce Center, fiyatlarıyla da tüketicinin ilgisini çekiyor. 70 ile 90 metrekare üzerinde yer alan ofisler ve 50-650 metrekare arasında değişen dükkanlar, iş yeri sahibinin isteğine göre ölçektendiriliyor. Merkezde, uluslararası standartlarda 4 yıldızlı otel de bulunuyor." 


FARKLI SEÇENEKLER SUNUYOR 


Ortağı oldukları son projelerden Renapark'ta satışlara başladıklarını belirten Ümmühan Özkan, "Ev sahibi adaylarını sağlıklı bir hayata davet ediyoruz. Hem...