25 / 08 / 2024

Umpaş Holding spor malzemesi yardımı

Umpaş Holding spor malzemesi yardımı

Umpaş Holding engelli sporculara destek verdi.Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen spor müsabakalarına katılan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü kadın sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Sadettin Saran Elazığ’a spor salonu yaptırıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede yardım çalışmaları devam ediyor. Saran Holding depremden etkilenen Elazığ’a spor salonu yaptırıyor...

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

Bursa TOFAŞ Fabrikası’ndaki spor salonu açıldı!

Bursa TOFAŞ Fabrikası’nda yapımı tamamlanan, vefat eden Mustafa V. Koç’un adının verildiği spor salonu, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç’un katıldığı törenle açıldı.

Umpaş'ın arsa ve bina alım kararı iptal edildi!

Umpaş Holding. A.Ş. 29 Haziran 2015 tarihli ve 007 sayılı yönetim kurulu kararıyla gerçekleştirilen taşınmaz alım kararının iptali için açılan davaya mahkemeden iptal kararı verildi.

Umpaş Holding'ten engelli sporculara destek!

Umpaş Holding engelli sporculara destek verdi.Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen spor müsabakalarına katılan Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü kadın sporcularına malzeme yardımı yapıldı.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Sancaktepe'de Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında ilçe halkına hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' açıldı...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Saran Holding'in 13. spor salonu Kırıkkale'de hizmete açıldı!

Saran Holding, 13. spor salonunu Saadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'de açtı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Sadettin Saran, bir genç kıza da tekerlekli sandalye hediye etti...

Anbera AVM 2 yeni mağaza açtı!

Umpaş Holding'in perakende markası Anbera AVM, geçtiğimiz günlerde iki yeni mağaza daha açtı. 13'üncü mağazasını Antalya Konyaaltı'nda açan Anbera AVM, 14'üncü mağazasının açılışını ise Uşak'ta yaptı...

Doğuş ve Astaş Holding 15 milyon dolarlık Vita Park'ı satın aldı!

Vita Park Golf Resort, Doğuş ve Astaş Holding tarafından daha büyük bir spor projesi hayata geçirilmek üzere satın alındı. Vita Park Golf Resort'un yüzde 70'i Doğuş Holding A.Ş. ve yüzde 30'u Astaş Gayrimenkul'un oldu.

Umpaş Holding spor malzemesi yardımı Haberi

Umpaş Holding spor malzemesi yardımı

Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Başkanı Orkunt Akkaya, antrenörler ve beraberindeki engelli sporcular kendilerine destek olan UMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Alper ziyaret etti. Ziyarette kulübün faaliyetlerine ilişkin bilgi veren Akkaya, bu yıl 21 sporcu ile atletizm, masa tenisi ve futbol dallarında mücadele edeceklerini söyledi. 


TOSSFED tarafından 2014 yılında ilk kez düzenlenen Türkiye Bayanlar Futsal Şampiyonasında birinci olduklarını hatırlatan Akkaya, bu yıl yine birinciliği hedeflediklerini ifade etti. 


UMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Alper ise engelli sporculara her türlü desteği sağlayacaklarını dile getirerek, "Onları mutlu görmek bizler için çok önemli. 


2015 yılı sportif faaliyetleri için eşofman, forma gibi malzemeleri temin etik, müsabakalar için madde destekte bulunacağız" dedi. 

Konuşmaların ardından Alper, sporculara malzemeleri verdi. 


Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü Bayan Futbol Takımı...