03 / 05 / 2024

Ümran Elibol

Ümran Elibol

Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol ve Saleh Ebrahım Naser Alfudhala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.

El Ağavin Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ağavin Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol, A.Abdulla Ahmed Murad, F.A.Mohamed Algharaır ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Folfol Kassoumeh tarafından kuruldu.

Akaryakıt satışlarında yeni dönem!

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt bayilerinin satış fiyatı ne olursa olsun aynı kârı elde etmelerini içeren sistemin değişeceğini duyurdu. Okumuş, uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan bayilerin sistem değişikliğine ilişkin talebinin kabul gördüğünü ifade etti.

İmran Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Selahattin Köse tarafından kuruldu.

Bln Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bln Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Can Ümran Kahrimen, Şeyma Bilen Güler ve Zafer Güler ortaklığında kuruldu.

Kavlen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavlen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Ümran Bakır tarafından kuruldu.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massen Yapı Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te İmran Avgül, Orhan Aslan ve Ramazan Aslan ortaklığında kuruldu.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Imran İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imran İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Imran Ahmed tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen 2022 talepleri!

Yeni Asır Gazetesi köşe yazarı Gonca Elibol, bugünkü köşesinde inşaat sektörünün taleplerini kaleme aldı. İşte Gonca Elibol'un 'Lokomotif sektör inşaatta bazı talepler var' başlıklı yazısı...

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quality İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İmran tarafından kuruldu.

Ümran Elibol Haberi

Ümran Elibol

Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümran Elibol ve Saleh Ebrahım Naser Alfudhala ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir Mahallesi'nde kuruldu.


Kadi Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında...