30 / 04 / 2024

ümraniye 2b satışları

ümraniye 2b satışları

Ümraniye'deki 6 mahallede 2b satışları yeniden başladı. 6.000'e yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri Şubat ayında durdurulmuştu...

Ümraniye, Sultangazi ve Beylikdüzü'nde konut satışları virüs dinlemedi!

İstanbul genelinde konut satışları yılın ilk 5 ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 4,9 düşerken, 14 ilçede arttı. En yüksek artış yaşanan ilçeler ise yüzde 28,66 ile Ümraniye, yüzde 15,54 ile Sultangazi ve yüzde 13,41 ile Beylikdüzü olarak kaydedildi.

Ümraniye Oryapark'ta ön satışlar başladı!

Oryataş'ın Ümraniye'de yükselen en yeni projesinde iki rezidans kulesinin yanı sıra ofis, alışveriş caddesi ve oteller de yer alacak. İlk etabı 2016 yılında tamamlanacak olan projede ön satışlar başladı.

Ümraniye'de 2b satışları yeniden başladı!

Ümraniye'deki 6 mahallede 2b satışları yeniden başladı. 6.000'e yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri Şubat ayında durdurulmuştu...

2B arazi satışlarından 2 yılda 7 milyar TL gelir elde edildi!

2013 yılında çıkarılan orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışına ilişkin başlatılan uygulamada 7 milyar liralık satış gerçekleştirildiği açıklandı. Maliye Bakanı Şimşek, 2B satışında hedeflerin yakalandığını söyledi.

Ümraniye'de 2b satışları durduruldu!

İnkilap,Topağacı,Kazım Karabekir, Dumlupınar,Elmalıkent mahallelerinde bulunan ve dava konusu olan alanda yer alan 6 bine yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri durduruldu.

Simart City Ümraniye'de ön satışlar devam ediyor! Teslimler 2016 sonunda!

2016 yılının sonunda daire teslimlerinin yapılacağı Simart City Ümraniye ön satış süreci devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor! Ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep sürecinin tüm hızıyla devam ettiği Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Beykoz 2B arazi satışları Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı!

Beykoz 2B arazi satışları dün ilk olarak Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı. Belediye, 2B hak sahiplerine satışlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuyor. 2B hak sahiplerine tebligatlar da hazırlanıyor.

Beykoz'da 2B arazi satışları 10 Şubat'ta başlıyor!

Beykoz'da 2B arazileri kapsamında tapu sorunu çözülüyor. 10 Şubat'ta 2B satışlarının başlayacağını duyuran Beykoz Belediyesi, 2B gelirleriyle 10 bin konutu dönüştürmeyi hedefliyor. 2B arazileri hak sahiplerine yüzde 40 avantajlı satılacak

Akasya Park Ümraniye’de satışlar başladı!

Akasya Park Ümraniye projesinde satışlar başladı. Konutların 350 bin TL’den başlangıç gösterdiği Ümraniye Akasya Park projesinde 36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya'da 2B satışlarında yüzde 60'a ulaşıldı!

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Hidayet Mat, 2B arazilerinin satış ve iadesiyle ilgili 6292 sayılı Kanun'un 26 Nisan 2012'de yürürlüğe girdiğini, bu tarihten itibaren başvuruların alınmaya başlandığını ve 82 bin civarında başvuru geldiğini anlattı...

Antalya'da 2B satışları sürüyor!

Antalya'da 2B satışları devam ediyor. Hesaplama rayiç bedel üzerine Antalya Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada; 2B arazisini tarımsal amaçlı olarak kullanılan yerler için satış bedeli rayiç bedelin yüzde ellisi üzerinden hesaplanacak

2b arazi satışları Beykoz'da belediye tarafından yapılacak!

2b arazi satışlarında Beykoz Belediyesi farklı bir sistem uyguluyor. Beykoz'da vatandaşlar, 2b arazilerini Maliye Bakanlığı'ndan değil, Beykoz Belediyesi'nden alıyor.

ümraniye 2b satışları Haberi

ümraniye 2b satışları


Milli Emlak İdaresince Ümraniye, İnkilap, Topağacı,Kazım Karabekir, Dumlupınar,Elmalıkent mahallelerinde bulunan ve dava konusu olan alanda yer alan 6.000'e yakın 2/B parseline ilişkin olarak derdest dava nedeniyle 2/B arazilerinin üzerindeki vatandaşlara satış işlemleri Şubat ayında durdurulmuştu. 


Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'deki  İnkilap, Topağacı,Kazım Karabekir, Dumlupınar,Elmalıkent mahallelerinde 2b satışları yeniden başladı.


Hukukçu Cihangir Dönmez'in 2b arazilerinin satışlarının tekrar başlamasına ilişkin kaleme aldığı yazı şu şekilde;


Milli Emlak İdaresi tasarrufları:

Dava konusu alan 5831 Sayılı Yasa kapsamında 6000 den fazla parsele ifraz edilmiştir. Maliye Hazinesi dava konusu alanı tapu kayıtlarında yer alan davalıdır şerhine rağmen işgalcilere satışa açmıştır. 


Maliye hazinesine yazdığımız uyarı yazıları sonucu Milli Emlak Genel Müdürlüğü 15 Ocak 2015 tarihli bir yazıyla İstanbul Defterdarlığından davalı alanda satışları durdurmasını ve daha önce yapılan satış  işlemlerinin iptal edilmesini emretmiştir.


İstanbul Defterdarlığı işgalcilere...