30 / 04 / 2024

ümraniye alemdağ caddesi

ümraniye alemdağ caddesi

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Alemdağ Caddesi 3 yıl trafiğe kapalı!

Ümraniye Belediye binası önündeki Alemdağ Caddesi 3 yıl boyunca trafiğe kapanacak

Ümraniye'de 22.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi, 112 ada 2 parselde yer alan 2 katlı çelik yapı ve 1 adet binayı 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ormanköy Çarşı mağazaları için ön talep toplanıyor!

Anadolu Yakası’nın Bağdat Caddesi’nden sonra ikinci önemli caddesi olan Alemdağ Caddesi’nde ilk planlı cadde mağaza ve dükkanları için ön talep başladı.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi!

Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi'nde hayata geçirilen Seba Hayat projesinde satışlar başladı. Peki proje ne zaman teslim edilecek? İşte Ümraniye Seba Hayat teslim tarihi...

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor!

Ümraniye Belediyesi Ümraniye Alemdağ Caddesi ile ilgili önemli bir duyuru yaptı. Alemdağ Caddesi 28 Ocak'ta araç trafiğine kapatılacak..

Ciro rekortmeni Ümraniye Alemdağ Caddesi trafiğe kapanıyor!

İstanbul’un en pahalı caddeleri sıralamasında yer alan Ümraniye’nin Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesi kapsamında kapatılıyor..

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konaker İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Turmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Group Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahalesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyya İnşaat Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi, Onur Aksoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak'ta kuruldu.

Nevfel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nevfel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökmen Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Nisan' da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi' nde kuruldu.

ümraniye alemdağ caddesi Haberi

ümraniye alemdağ caddesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından alınan Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararına istinaden, Alemdağ Caddesi’nin “Metro Çarşı Durağı” ile “Metro Ümraniye Durağı” arasında kalan kısmı 28 Ocak 2018 Pazar günü araç trafiğine kapatılıyor.


Alınan UKOME kararı ile Alemdağ Caddesi’nin, “Metro Çarşı Durağı” (TRT Lojmanları) ile “Metro Ümraniye Durağı” (Eski Belediye Binası) arasında kalan kısmı için yayalaştırma projesinin çalışmalarına pazar günü başlanıyor. Ayrıca Üsküdar istikametine trafik akışı da Çavuşbaşı Caddesi’nden...