18 / 05 / 2024

ümraniye de kuvvetli yağış

ümraniye de kuvvetli yağış

İstanbul'da dün başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle Ümraniye'deki bazı evleri su bastı. Kentte etkili olan yağmur, Ümraniye'deki Kalem ve Habeş sokaklarda su taşkınına neden oldu...

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Ümraniye'de 4 bin 576 metrekarelik arsa 22.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul Anadolu 19. İcra Dairesi, İstanbul Ümraniye'de Cemil Meriç Mahallesi 112 ada 2 parselde yer alan 4 bin 576 metrekarelik arsayı icradan 22 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Ümraniye'de 2 bina boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de bulunan 3 katlı ve 5 katlı iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Ümraniye'de 14 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Ümraniye'de 14 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Sokak üzerinde park halinde olan 4 araç bahçe boşluğuna düştü. Olay yerine itfaiye ekipleri gönderilirken, araçlar vinç yardımıyla oldukları yerden çıkarıldı.

20. TS Club mağazası Ümraniye'de açılacak!

Trabzonspor Kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı TS Club mağazalarının 20'ncisi Ümraniye'de açılacak.

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

ümraniye de kuvvetli yağış Haberi

ümraniye de kuvvetli yağış


İstanbul'da dün başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle Ümraniye'deki bazı evleri su bastı.


Kentte etkili olan yağmur, Ümraniye'deki Kalem ve Habeş sokaklarda su taşkınına neden oldu. Yağmurun devam etmesi üzerine sokaklarda biriken su evlere girdi. Vatandaşların kendi imkanlarıyla motorlu su hortumlarını kullanarak suyu tahliye etmeye çalıştıkları görüldü.


Habeş Sokak'taki bir apartmanın zemin katındaki otopark bel seviyesine kadar sular altında kaldı. Apartman sakinleri, kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalışıyor.


Bu arada, belediye ekiplerince, sular altında kalan sokakların başına, araç girişini engellemek için demir bariyerler konuldu.


Habeş ve Kalem sokaklardaki taşkının, bölgedeki yediemin otoparkındaki logar kapağının kapatılması üzerine meydana geldiği öne sürüldü.


Kalem Sokak'ta evi bulunan Sakine Yankın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşamdan itibaren devam eden yağış nedeniyle sokakta biriken suyun evin kapısına kadar...