05 / 05 / 2024

Ümraniye Emporia Şerifali iletişim

Ümraniye Emporia Şerifali iletişim

Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Şerifali Emporia Evleri'nin proje satışa çıktıktan 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi açıldı!

Özyurt Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şerifali Şubesi bugün Ümraniye'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Köse tarafından açıldı. 

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Emporia İstanbul projesi dört blokta toplam 536 daireden meydana geliyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Emporia İstanbul'da bayrama özel indirim fırsatı!

AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul Evleri Ümraniye'de inşa ediliyor. Emporia İstanbul'da bayrama özel indirimli ödeme fırsatı sunuluyor.

Emporia İstanbul bayram kampanyası!

AKS Yapı imzası taşıyan Emporia İstanbul bayram kampanyası başlattı. Ümraniye'de yükselen projede daire teslimleri 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Ümraniye Emporia İstanbul fiyat!

Ümraniye Emporia İstanbul projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Emporia İstanbul projesi Vural Sitesi'nin yerinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor...

AKS Yapı Emporia İstanbul'da 356 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ümraniye’de 12 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Emporia İstanbul projesinde yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. Projede daireler 356 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emporia İstanbul Şerifali fiyatlar!

Emporia İstanbul Şerifali projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Emporia İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı geçerli...

Emporia İstanbul güncel fiyatlar!

İstanbul Şerifali'de Sarissa İstanbul projesini hayata geçiren AKS Yapı, Vural Sitesi arazisinde gerçekleştireceği Emporia İstanbul projesinde belediyeden onay bekliyor. İşte Emporia İstanbul güncel fiyatlar...

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Emporia Şerifali projesinde satışlar 2 ay sonra başlıyor!

Vural Sitesi'nde yıkımı bitiren AKS Yapı yeni projesi Emporia Şerifali için belediyeden onay bekliyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşacak projenin 2 ay sonra satışa çıkması hedefleniyor.

AKS Yapı Emporia Şerifali ne zaman satışa çıkacak?

Vural Sitesi yerinde inşa edilecek olan Emporia Şerifali projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Projede 1-2 ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak ve proje satışa çıkacak.

Ümraniye su kesintisi 27 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye ilçesi Altınşehir, Şerifali ve Yukarı Dudullu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye Tatlısu ve Şerifali sağlık ocakları gün sayıyor!

Ümraniye Belediyesi 10 yılda yapmış olduğu 250’ye yakın kalıcı esere yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tatlısu ve Şerifali mahallelerinde yapımı devam eden Sağlık Ocakları kısa zamanda bölge insanına hizmet vermeye başlayacak...

Ümraniye Emporia Şerifali iletişim Haberi

Ümraniye Emporia Şerifali iletişim

Şerifali Emporia Evleri İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'ye bağlı Şerifali'de yükseliyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


AKS Yapı imzası ile inşa edilen Şerifali Emporia Evleri'nin 1 ay sonra lansmanının yapılması planlanıyor. Proje Şerifali'de yıkımı tamamlanan Vural Sitesi'nin üzerine yer alacak.


Şerifali Emporia Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. 2 blok halinde yükselen proje toplam 500 adet konuttan meydana geliyor.


Emporia Şerifali satılık daire fiyatları metrekare bazında 4 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede fiyatların lansman sonrasında 500 lira artarak 4 bin 500 lira olması bekleniyor.


AKS Yapı Emporia teslim tarihi proje satışa çıktıktan 24 ay sonra olarak belirlendi. Projede yer alan konutların büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor.


Ümraniye Emporia Şerifali iletişim

Şefiali Emporia telefon: 0 216 313 45 82

Web...