24 / 07 / 2024

ümraniye eskiden nasıldı

ümraniye eskiden nasıldı

Ümraniye'nin İstanbul'un köyü olduğu 1946 yılında 3 bin 676 metrekare büyüklüğündeki bir tarla 940 TL'den satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Mouayed Makhlouf kimdir? Kaç yaşında? Görevleri nedir?

Odeabank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi,Denetim Komitesi, Risk Komitesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Mouayed Makhlouf kimdir? Kaç yaşında?  Mouayed Makhlouf daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mouayed Makhlouf'Un eğitim hayatı nasıldı?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

ümraniye eskiden nasıldı Haberi

ümraniye eskiden nasıldı

1946 yılında İstanbul'a bağlı bir köy olan Ümraniye'de 3 bin 676 metrekare büyüklüğündeki bir tarla 940 liradan satışa çıkarılmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 1946 yılında 3 bin 676 metrekare tarlanın değeri olan 940 lira, yaklaşık otuz bir altın parası imiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...