25 / 05 / 2024

Ümraniye İstiklal mahallesinde satılık bina

Ümraniye İstiklal mahallesinde satılık bina

İstanbul Ümraniye'de bulunan 9 kargir bina ve içerisinde yer alan dükkanlar İstanbul Satış Memurluğu tarafından 30 Mart 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki 18 bin 400 metrekarelik rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ümraniye Atatürk (İstiklal) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına (18 bin 400 metrekare) İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1791 ada, 16 ve 19 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Ümraniye parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, İnkilap Mahallesinde yer alan 1840/119 parsel no.lu taşınmaz için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye İlçesi, İstiklal Mahallesi, 1791 ada, 16 ve 19 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Ümraniye Beyce Konakları'nda fiyatlar 610 bin TL'den başlıyor!

Beyce Konakları Projesi Ümraniye ilçesi, Tantavi Mahallesinde yükseliyor. Proje; Termikel Grup bünyesinde bulunan Faber İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadim Yaşar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kuzey Sokak'ta kuruldu.

Ayek İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayek İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Özkan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Doğruyol Sokak'ta kuruldu.

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Alegöz ve Gülkız Alegöz ortaklığıyla 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

By Ottoman İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ottoman İnşaat Ticaret Limited Şirketi; Nadir Baydaroğlu ve Mevlüt Tozoğlu ortaklığıyla ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

Uzuneller İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzuneller İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan İşbilir tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

Çanakkale Çan'da 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çan Belediye Başkanlığı, Çanakkale'nin Çan İlçesi, İstiklal Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt İstasyonu, LPG ve dinlenme tesis yeri imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Dağ Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kazancı tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kavaklıdere Caddesi'nde kuruldu.

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HSM Group İnşaat Taahhüt ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Bulut tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Ümraniye İstiklal mahallesinde satılık bina Haberi

Ümraniye İstiklal mahallesinde satılık bina

İstanbul Ümraniye'de bulunan 9 kargir bina ve içerisinde yer alan dükkan İstanbul Satış Memurluğu tarafından 12 milyon 306 bin 895 TL'ye satışa çıkarılıyor. İhale açık artırma usulüyle yapılacaktır.


1 Nolu Taşınmazın Özellikleri; 


İstanbul Ümraniye'de 2.356,00 metrekare yüzölçümüne sahip kargir 4 ev vasıflı taşınmazın tamamı satışa konudur. 4 ev vasıflı taşınmazın üzerinde bulunan binalar ile ilgili, Ümraniye Belediyesi arşiv doyasında bulunan proje ve iskan belgelerine göre;



1) Mihraç Sokak - 9 No'lu bina bilgileri;


Söz konusu 9 No'lu bina; bodrum, zemin ve 2 normal kat olmak üzere toplam 4 katlıdır. Binada toplam 6 adet daire bulunuyor. Bina yaşı 15 olup  Daireler; 2 oda, salon, mutfak, banyo wc, antre, hol ve 2 adet balkondan oluşuyor.



2) Mihraç Sokak - 11 No'lu bina bilgileri;


Söz konusu 11 No'lu...