16 / 05 / 2024

ümraniye Medine Camii yenileme

ümraniye Medine Camii yenileme

Medine camiinin bazı bölümleri Ümraniye belediyesi tarafından yenilenerek Başkan Hasan Can'ın katılımıyla Sabah Namazı Buluşması'nda hizmete açıldı.

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Ümraniye Yukarı Dudullu 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, İlkyaz Sokak Camii Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıda...

Ümraniye Büyük Cami için açılan beton alım ihalesi iptal edildi!

Ümraniye’de inşaatı devam eden Büyük Camii’nin inşaatında kullanılmak üzere açılan hazır beton alım ihalesi ödenek yetmediği için iptal edildi.

Ümraniye Medine Camii hizmete açıldı!

Medine camiinin bazı bölümleri Ümraniye belediyesi tarafından yenilenerek Başkan Hasan Can'ın katılımıyla Sabah Namazı Buluşması'nda hizmete açıldı.

Bursa Medine Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mustafakemalpaşa’da Büyükşehir Belediyesi ile hayırseverlerin desteğiyle inşa edilen 1500 kişi kapasiteli Medine Camii’ni hizmete soktu.

Bingöl İnalı Mahallesi'nde Medine caminin temeli törenle açıldı!

Bingöl'deki İnalı Mahallesi’nde Medine Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine birçok kişi katıldı.

Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı!

29 Mart 2013’te temel atma töreni gerçekleştirilen Çamlıca Camii’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, yapımında sona yaklaşılan Çamlıca Camii inşaatını ziyaret etti.

Kütahya Medine Camii hizmete açılıyor!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşaatına 2 yıl önce başlanan ve yarın cuma namazı öncesi ibadete açılacak olan camide, 720 kişinin aynı anda ibadet edebileceği belirtildi.

Kütahya Medine Camii yarın açılacak!

Kütahya’da yapımı tamamlanan Medine Camii, yarın Vali Şerif Yılmaz’ın da katılacağı törenle ibadete açılacak. Başkan Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Osmangazi Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Medine Camii etrafındaki 2 binayı kamulaştırarak yıktı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yıkılan binaların yerine mahalleye nefes aldıracak güzel bir meydan inşa edeceklerini söyledi.

Osmangazi Medine Camii çevresindeki binalar yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan Medine Camii etrafındaki 2 binayı kamulaştırarak yıktı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yıkılan binaların yerine mahalleye nefes aldıracak güzel bir meydan inşa edeceklerini söyledi.

Bozüyük Medine Camii’nin temeli atıldı!

Bilecik' in Bozüyük ilçesi Yeşilkent Mahallesi’ nde yapımına başlanan Medine Camii’ nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Tören, Bozüyük Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlendi...

Metro Market Ümraniye mağazası nerede

Metro Market Ümraniye Mağazası 8 Aralık'ta Ümraniye Dudullu'da açıldı. İşte, Metro Market'in Türkiye'deki 23. mağazası olan Metro Ümraniye'ye ulaşım haritası ve iletişim bilgileri...

ümraniye Medine Camii yenileme Haberi

ümraniye Medine Camii yenileme


Medine camiinin bazı bölümleri Ümraniye belediyesi tarafından yenilenerek Başkan Hasan Can'ın katılımıyla Sabah Namazı Buluşması'nda hizmete açıldı.


Göreve geldiği günden beri her alanda hizmetlerine devam eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Medine Camii için de çok ciddi katkılarda bulundu. Caminin ilk olarak bahçe genişletme çalışmaları kapsamında hemen yanında bulunan üzerinde 5 katlı yapı olan arsa cami derneği, hayırseverler ve Ümraniye Belediyesi ile birlikte satın alındı ve yıkılarak bahçeye katıldı.


Hemen akabinde Ümraniye Belediyesi tarafindan yeni oluşan bahçenin son derece modern, asansörlü şadırvan, duşlar, bay bayan engelli WC ve bilimum müstelimatlar yapıldı ve daha sonra çok kötü durumdaki alt kat ve abdesthaneler yıkılıp yenilendi. Ayrıca çevre düzenlemesi, yalıtımlar, musalla kaplamaları, çay ocağı sosyal tesisi ve tüm eksiklikler Ümraniye Belediyesi tarafından yapılarak bu...