17 / 06 / 2024

Ümraniye stadı son durum

Ümraniye stadı son durum

Ümraniye Belediyesi'nin ilçede yaptığı spor yatırımlarından biri olan Ümraniye Şehir Satdyumu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Ümraniye-Sancaktepe Metrosu'nda son durum!

2012 yılında temeli atılan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu'nun ilk etabı 15 Aralık 2017 Cuma günü hizmete açıldı. Peki, Ümraniye-Sancaktepe Metrosu'nda son durum ne?

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

Şehir Konakları Ümraniye son güncel fiyatları!

Şehir Konakları Ümraniye son güncel fiyatları minimum 445 bin 500 TL'den başlıyor. Sur Yapı imzası taşıyan projede konut ve dükkanlar bulunuyor...

Ümraniye Şehir Stadı'nın sahası yenileniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ümraniye Belediyesi kullanabilirliğini yitirmiş olan Ümraniye Şehir Stadyumu'nun sahasını yeniliyor.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

İzmir Tire Stadı’nda son dokunuşlar!

İzmir Büyükşehir ve Tire belediyelerinin işbirliğiyle hayata geçirilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda sona gelindi.

Ümraniye stadı son durum Haberi

Ümraniye stadı son durum

Ümraniye Belediyesi'nin ilçede yaptığı spor yatırımlarından biri olan Ümraniye Şehir Satdyumu çalışmaları sürüyor. Proje kapsamında kulüp binası, kamp tesisi, maç ve antreman sahaları zemin drenaj sistemi, soğutma ve ısıtma sistemleri  son teknolojiye uygun bir şekilde yapılıyor. Ümraniye Şehir Stadyumu 2017-2018 futbol sezonunda hizmete...