03 / 05 / 2024

ümraniyede aile merkezi açılışları ne zaman

ümraniyede aile merkezi açılışları ne zaman

Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ümraniye Belediyesi sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Instagram düğmeye bastı! Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, Aile Merkezi özelliğini Türkiye'de kullanıma açtığını açıkladı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Kayseri Hacılar'a aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Hem doğal güzellikleriyle öne çıkan hem de şehre çok yakın merkez ilçe olarak şehrin tüm imkanlarından yararlanabilen Kayseri'nin Hacılar ilçesine aile sağlığı merkezi inşa ediliyor.

Kocaeli Kartepe'ye aile sağlığı merkezi!

Çalışmalarına devam eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, Kartepe AŞ ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hizmet binasının Aile Sağlığı Merkezi’ne dönüştürülmesi için çalışmalara başladı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kağıthane Eğitim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ne yeni bir aile sağlığı merkezi inşa edildi. 

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Başakşehir Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin arsası 659 bin TL'ye satıldı!

İstanbul Başakşehir'de üzerinde Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu arsa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden KİPTAŞ tarafından 659 bin TL'ye satıldı. Satışla ilgili KİPTAŞ ve İBB'den açıklama geldi.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

ümraniyede aile merkezi açılışları ne zaman Haberi

ümraniyede aile merkezi açılışları ne zaman

Ümraniye’ye Nikâh Sarayı, Hanımeli Çarşısı, Sanatkârlar Çarşısı, Sosyal Market, sosyal tesisler, sağlık ocakları, spor tesisleri, camiler, okullar, aşevi, bilgi evleri, kültür merkezleri gibi 250’yi aşkın kalıcı eseri kazandıran Ümraniye Belediyesi sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Ümraniye Belediyesi, “Her İşimizin Başı Sağlık’’ mantığı ile sürdürdüğü hizmetlerinin yeni sonuçlarını sizlerle paylaşıyor. Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleşecek Kızılay Hizmet Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık ve Bilgi Evimizin açılışlarıyla, yeni yapılacak 2 yeni Aile Sağlığı Merkezlerimizin temel atma törenleri yapılacaktır. 


Ayrıca tüm açılışlar, Şerifali Aile Sağlığı Merkezi’nden ortak bir yayınla yapılacaktır. Modern fiziki yapısı ile dikkat çeken Aile Sağlığı Merkezleri, bölgenin sağlık hizmetlerinde önemli bir eksikliği gidermesi amaçlanıyor.


PROGRAM:


Tarih: 12.05.2015

Saat: 15:00 

Yer: Şerifali Mah. İbrahim Hakkı Sokak


Saat: 16:30

Yer: Atatürk mah. Çavuşbaşı...