18 / 05 / 2024

Umut Bektaş

Umut Bektaş

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, 26 Şubat 2015'te, Umut Bektaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Kripto paralarda sahte umut iddiası!

Kripto paralarla ilgili verdiği bilgilerle dikkat çeken Buğra Sukas, mevcut pazar durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Sukas, pazarın genelinde yeşil çizgiler hakim görünse de bunun sahte bir umut olabileceğini vurguladı.

Haziran ayı konut satışları sektöre umut verdi!

TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı konut satış rakamları, sektöre umut oldu...

Umut Elazığ projesiyle mimaride ilkler hayata geçecek!

Sivil inisiyatif, akademi, mimar ve yerel yönetim paydaşlarını bir araya getiren “Umut-Elazığ” projesi, paydaşların çeşitliliğiyle ilkleri barındırıyor ve umut veriyor.

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

Umut Elazığ projesiyle 600 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kurulacak!

24 Ocak 2020’de meydana gelen ve 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.5 büyüklüğündeki Elazığ depreminin ardından ‘Umut-Elazığ’ isminde bir proje tasarlandı. Projeye ilişkin uzman isimler konuştu.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Bektaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bektaş kuruldu.

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Habash Ghattas tarafından kuruldu.

Umut Zenar kimdir?

Çimsa Genel Müdürü ve Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar kimdir? Umut Zenar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Umut Bektaş Haberi

Umut Bektaş

Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bektaş Müdürlüğü'nde kuruldu.


Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 1.1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 1.2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve...