22 / 05 / 2024

Umut Dursun

Umut Dursun

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu.

Umut Şenol, Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu!

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Umut Şenol, Beşiktaş'ın Basketbol ve Gayrimenkul Geliştirme Sorumlusu oldu...

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

Emlak Bank ucuz arsa bulamayan sektöre umut oldu!

Yeni kurulan EmlakBank, ucuz arsa bulamayan emlak sektörüne de umut oldu. EmlakBank yönetiminin Polonya modelini incelediğini belirten MESA Yönetim Kurulu Başkanı Boysanoğlu “Sistem Türkiye’de de hayata geçirilirse, bu tür problemler ortadan kalkar” şeklinde konuştu.

TOKİ’den kredi isteyen Umut Evleri’ne itiraz!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı için inşa edilen ‘Umut Evleri’ projesini tamamlamak için Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) kredi istendi. Ancak TOKİ, başvuruyu reddedip mahkemeye başvurdu.

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Sağlam İnşaat Elektrik Tekstil Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL İbrahim Sağlam tarafından kuruldu. 

Dbyt Dursun Baysan Yapı Tekniği İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dbyt Dursun Baysan Yapı Tekniği İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Baysan tarafından kuruldu...

Umut Evleri Projesi'ne TOKİ kredi verecek!

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

Altan Elmas: Konutta kampanyalar sektör için umut verici!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Vatandaşlarımızın kampanyalardan yararlanması ülke ve gayrimenkul sektörü için umut verici'' diye konuştu.

Dursun Özbek Düşler Vadisi’nden villa aldı!

Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı. Başkan Dursun Özbek ve dernek üyeleri Düşler Vadisi’nden villa alarak Riva’lı oldu. 

Dursun Ay müteahhitlerle bir araya geldi!

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce’de inşaat yapan müteahhit firma sahipleri ve yapı denetim yetkilileri ile bir araya geldi.

Abdurrahman Dursun kimdir?

Abdurrahman Dursun, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AKP'nin Sultangazi Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun kimdir?

Umut Dursun Haberi

Umut Dursun

Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Dursun, Ufuk Bozkurt, Faruk Ateş, Şafak Bozkurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Olimpos Endüstriyel Dağcılık Organizasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü doğa sporları ,bungee, jumping(ayağa bağlanan elastik iple atlama) dahil her türlü sıra dışı sporlar ve diğer sportif faaliyetlerle ilgili organizasyonların düzenlenmesi,her türlü turizm,organizasyon,gösteri ve şenliklerin düzenlenmesi ve organize edilmesi,bu konularda her türlü mühendislik,projelendirme,danışmanlık ve eğitim hizmetinin sunulması ve bu maksatlara uygun her türlü emtia,ekipman,araç,gereç,aksesuar,malzeme,mamul,yarı mamul, ham madde  tasarımı,imalatı,ithalatı,ihracatı,pazarlaması,kirala nması ve ticaretinin yapılması.   b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yüksek bina,yapı,inşaat,proje ve sınai yapı,bina ve alanlarda(fabrika,sanayi tesisleri de dahil olmak üzere),barajlar ve rüzgar türbinleri...