18 / 05 / 2024

Umut Halaç kimdir

Umut Halaç kimdir

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, 2015 yılının ekonomi gidişatı konusunda önerilerde bulundu. Halaç, "Küçük yatırımcı, 2015'te faiz indirim kararını beklesin ve uzun vadeli yatırım için ödeyebiliyorlarsa ev sahibi olsun" dedi

Onur Umut Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi, Denetim Komitesi Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Onur Umut kimdir? İşte Onur Umut'un biyografisi...

Umut Zenar kimdir?

Çimsa Genel Müdürü ve Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar kimdir? Umut Zenar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Umut Murat Ergün kimdir?

Akyapı İnşaat’ın projelerinin satışında gösterdiği yüksek performans nedeniyle “Akyapı Pazarlama ve Satış Direktörlüğü” kurularak “Akyapı İnşaat Pazarlama ve Satış Direktörü” olarak Umut Murat Ergün atandı..

Carlos Mourao Pereira kimdir?

35 yaşında geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini yitiren buna rağmen hala mesleğini icra eden 45 yaşındaki Mimar Carlos Mourao Pereira kimdir?

Umut Zenar kimdir?

Sabancı Holding’de Akçansa Genel Müdürlüğü pozisyonuna aynı şirkette satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Umut Zenar atandı. Peki, Umut Zenar kimdir?

Umut Uzuner kimdir?

Mimar Umut Uzuner kimdir? Umut Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut Uzuner, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Uzuner...

Umut Başbuğ kimdir?

Mimar Umut Başbuğ kimdir? Umut Başbuğ, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Umut Başbuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Umut Başbuğ...

Türkiye için yüzde 5 büyüme şart!

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, Türkiye'nin, ihracatta düşüş, işsizlik, ekonomide daralma gibi sorunlara karşı yüzde 5'in üstünde bir büyüme performansı sergilemesinin şart olduğunu kaydetti.

Umut Halaç: 2015'te altın değil ev alın!

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, 2015 yılının ekonomi gidişatı konusunda önerilerde bulundu. Halaç, "Küçük yatırımcı, 2015'te faiz indirim kararını beklesin ve uzun vadeli yatırım için ödeyebiliyorlarsa ev sahibi olsun" dedi

Umut İnci kimdir?

Mimar Umut İnci kimdir? Mimar Umut İnci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Umut İnci, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte mimar Umut İnci...

Umut Gürler kimdir?

2010 yılından bu yana Ankara İç Mimarlık Ofisi’nde projelerden sorumlu kurucu ortak ve iç mimar olarak çalışmalarına devam eden Umut Gürler kimdir? Umut Gürler, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Umut Zenar kimdir?

Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar kimdir? Umut Zenar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Akçansa Çimento Genel Müdür Yardımcısı Umut Zenar'ın biyografisi..

Fatma Büyükbaş Umut kimdir?

SPK Lisanslı Değerleme Uzmanı Genel Müdür Yardımcısı Fatma Büyükbaş Umut kimdir? Yüksek Şehir Plancısı Fatma Büyükbaş Umut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Büyükbaş Umut..

Umut Halaç kimdir Haberi

Umut Halaç kimdir


Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, 2015 yılının ekonomi gidişatı konusunda önerilerde bulundu. Halaç, "Küçük yatırımcı, 2015'te faiz indirim kararını beklesin ve uzun vadeli yatırım için ödeyebiliyorlarsa ev sahibi olsun. Altın her ne kadar artmış gibi görünse de yine dalgalı gidecektir, güvenli liman değil ve düşüşü sürer" diye konuştu.



Güvenli liman değil

Altındaki küçük yükselişin, güvenli liman arayışındaki küçük yatırımcının yönelmesi nedeniyle ortaya çıktığını dile getiren Doç. Dr. Halaç, "Altın eski haline dönecektir. Altın yine dalgalı gidecektir ve düşüş sürecektir. Küçük yatırımcı mümkün olduğunca bu yıl olduğu gibi gelecek yıl da altın yatırımından uzak durmalı" dedi.




Yeni...