30 / 04 / 2024

Umut İnan mimarlık

Umut İnan mimarlık

Mimar Umut İnan kimdir? Mimar Umut İnan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Umut İnan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Umut İnan'ın biyografisi...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Mimarlık Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Eğer ve Umut Çelebi ortaklığında kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Ases Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ases Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Ahmet Sezaver ve Umut Enes Sezaver ortaklığında kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Formatif Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formatif Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Tahsin   İnanıcı tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akyol tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Mimarlık Cephe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Özkan tarafından kuruldu.

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Umut Kılıç tarafından kuruldu.

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Meryem İnan tarafından kuruldu.

Umut İnan mimarlık Haberi

Umut İnan mimarlık

Umut İnan kimdir?

Umut İnan 1939 yılında Manisa’da doğdu. Mimarlık eğitimini 1961 yılında İTÜ’de tamamladı. 1961 ve 1966 yılları arasında Almanya ve İsviçre’de çeşitli mimarlık bürolarında çalıştı.


1969′da Türkiye’ye dönerek kendi atölyesini kurdu. Katıldığı mimari proje yarışmalarında çok sayıda ödül kazandı. TC Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanlığı Kompleksi Serbest Mimarlar Derneği uygulama ödülüne layık görüldü. Yapıtlarının çoğunluğu yarışmalar sonucu elde edilmiş tasarım ürünleridir. Halen İstanbul’da Hande ve Efe inan ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.Mesleki 


Çalışmaları:

01) Onur Apartmanı 

Tasarım tarihi: 2005

İnşaat tarihi: 2006-2008

İşveren: Onur İnşaat Tic. A.Ş.

Yer: Caddebostan, İst.

Statik proje: Aydın Pelin-Can Binzet Müş.Müh.A.Ş.

Tesisat projesi: Setta Ltd. Şti.

Elektrik projesi: HB Teknik

Müteahhit: Onur İnşaat Tic. A.Ş.

Toplam inşaat alanı: 1200 m2


02) Ontur Otel, İzmir 

Tasarım tarihi: 2003-2007

İnşaat tarihi: 2004-2007

İşveren: Onur İnşaat Tic. A.Ş.

Yer: Basmane, İzmir

Statik proje: Aydın Pelin-Can Binzet...