25 / 07 / 2024

Umut İnşaat ihale

Umut İnşaat ihale

SPOR Genel Müdürlüğü Ordu Gençlik Tesisler Dairesi Başkanlığı 2014/50303 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Umut Dizayn İnşaat Reklam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Dizayn İnşaat Reklam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Koral El tarafından kuruldu. 

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Başakşehir'in belediye binasını 34.8 milyona Aydur İnşaat yapacak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı...

Kanal Ankara bütün olarak ihale edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, "Kanal ankara bütün olarak projelendiriliyor ve bir bütün olarak ihale edilecek." dedi.

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Maden Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yücel tarafından kuruldu.

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetih Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Öztürk tarafından kuruldu.

Çankırı'da itfaiye tesisleri inşaatı ihale edilecek!

T.C. Çankırı Belediye Başkanlığı Çankırı'da İtfaiye tesisleri inşaatını kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkardı. İnşaatın başlayacağın arsanın bedeli ise 3 milyon 260 bin 940 TL. Haber Resmi Gazete'de yayınlandı.

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yatay Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Melek Ataseven tarafından 40 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Umut İnşaat ihale Haberi

Umut İnşaat ihale

SPOR Genel Müdürlüğü Ordu Gençlik Tesisler Dairesi Başkanlığı 2014/50303 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Salonu üzerinde bulunan Faal Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu Selimiye Mahallesi Dr. Mürvet Sıtkı Caddesi Atatürk Spor Salonu üstü Altınordu Ordu adresinde gerçekleşen ihaleye dört firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 465.642,41 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kamp eğitim merkezinin genel tadilat yapım işi için açılan ihalede sınır değer 370,710,00 TRY olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 460.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 451.000,00 TRY verildi. 

UMUT İNŞ. TAAH....