07 / 05 / 2024

Umut İnşaat spor genel müdürlüğü ihale

Umut İnşaat spor genel müdürlüğü ihale

SPOR Genel Müdürlüğü Ordu Gençlik Tesisler Dairesi Başkanlığı 2014/50303 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi...

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yıldırım İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Binnaz Yıldırım tarafından kuruldu.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Group Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hasanoğlu, Ertuğrul Solmaz ve Mohamed Fatih ortaklığında kuruldu.

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Umut Grup Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Umut Orhan tarafından kuruldu.

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Umut Geri Dönüşüm Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Karakoyun tarafından kuruldu.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sari ve Ümit Gönek ortaklığında kuruldu.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nıtrock Madencilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedel ile Umut Atlıhan tarafından kuruldu.

Umut İnşaat spor genel müdürlüğü ihale Haberi

Umut İnşaat spor genel müdürlüğü ihale

SPOR Genel Müdürlüğü Ordu Gençlik Tesisler Dairesi Başkanlığı 2014/50303 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Salonu üzerinde bulunan Faal Futbol Hakemleri Derneği Toplantı Salonu Selimiye Mahallesi Dr. Mürvet Sıtkı Caddesi Atatürk Spor Salonu üstü Altınordu Ordu adresinde gerçekleşen ihaleye dört firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 465.642,41 TRY olan ihaleye giren dört firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Ordu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kamp eğitim merkezinin genel tadilat yapım işi için açılan ihalede sınır değer 370,710,00 TRY olarak belirlendi. 

En yüksek teklifin 460.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 451.000,00 TRY verildi. 

UMUT İNŞ. TAAH....