17 / 05 / 2024

Umut Polat

Umut Polat

Firsthandtours Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kocaçay, Umut Polat tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Küçükçekmece, Yenimahalle Mahallesi, Atılgan Sokak'ta kuruldu.

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu.

Firsthandtours Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firsthandtours Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kocaçay, Umut Polat tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Küçükçekmece, Yenimahalle Mahallesi, Atılgan Sokak'ta kuruldu.

Ebru Polat, Etiler'de güzellik merkezi açıyor!

Etile r’de aylık kirası 30 bin lira olan büyük bir mekan kiralayan Ebru Polat, güzellik merkezi açacağını, bunun için Rusya’dan özel bir ekip getirttiğini açıkladı.

Akhisar ''Umut Evi'' açıldı!

Umut Evleri, bakım merkezlerinde kalan engellilerin daha küçük ev ortamında hizmet alabileceği, bu evlerde ihtiyaçlarının karşılanacağı ve sosyal yaşama daha fazla uyum sağlayabilecekleri ev ortamında bir bakım hizmetini amaçlıyor...

Umut İnan kimdir?

Mimar Umut İnan kimdir? Mimar Umut İnan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Umut İnan, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Umut İnan'ın biyografisi...

Polat Renaissance otellerinin sabit telefonları mobil oldu!

Avea’nın ‘Gelişmiş Yönledirme Servisi’yle, Polat ‘Renaissance’ otellerinin tüm sabit telefonları, mobil oldu. Bu uygulamayla, kullanımda sağlanan kolaylıklara ek olarak, özellikle ekonomik anlamda ciddi tasarruf ve avantajlar da sağlanacak.

Umut Durbakayım: Gayrimenkul fiyatları zamlanacak!

Toparlanma sürecinin başlayacağını dile getiren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım şöyle konuştu: "Birkaç hafta içinde gayrimenkul sektöründe yeni lansman ve kampanyalar başlayacaktır.

Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Umut Yapı Denetim Limited Şirketi Esenyurt Şubesi, Esin Yardım tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Esenyurt, İnönü Mahallesi, 350. Sokak, Şelale Plaza'da kuruldu.

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Ekol Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Polat İnşaat’ın Hacıhüsrev projesinde son durum ne?

Polat İnşaat ve Polat Holding’in patronu Adnan Polat tarafından Beyoğlu Hacıhüsrev’de yapılacağı otel ve konut projesinde son durum nedir? Polat İnşaat, Hacıhüsrev projesinde hangi aşamada?

Umut Çetinkaya: Çanakkale'de en karlı yatırımın yolu hızlı gelişimi başından yakalamak!

Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’ da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.

Yenimahalle’de Umut Evi projesi hayata geçiyor!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Umut Evi projesi ile önümüzdeki dönemde de engelli vatandaşların yanında olacak. Engelliler bu merkezde hayatlarını idame edebilmeleri için eğitim alacak, üretim ve sosyo-kültürel etkinlikler yapabilecek...

Umut İyigün kimdir?

Mimar Umut İyigün kimdir? Mimar Umut İyigün bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Umut İyigün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Umut İyigün...

Umut Polat Haberi

Umut Polat

Firsthandtours Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kocaçay, Umut Polat tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Firsthandtours Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz,...