06 / 05 / 2024

umut tepesi

umut tepesi

Azınlık gayrimenkullerinin iadesinin yarattığı sevinç, endişeye dönüştü. Patrikhane’nin 4 yıl önce kavuştuğu Göksu’daki 98 dönüm arazi ile Ümit Tepesi için ‘tapu iptal’ davası açıldı. Bartholomeos, bütün yaşananlara rağmen umudunu koruyor

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

İzmit Kültür Tepesi Valilik Konağı yıkılacak!

İzmit Belediye Meclisi'nin 1 Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kültür Tepesi'ndeki Valilik Konağı'nın yıkımı onaylandı.

Vatandaşlık hakkı emlak sektörüne umut oldu!

Yatırım karşılığında yabancı uyruklulara Türk vatandaşlığı verilmesi emlak sektörü için yeni bir umut oldu. Sektör temsilcileri sektör için yeni bir atılım yılı olacağını belirtti.

Umut Umut Grup İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Umut Umut Grup İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Harun Alhun imzasıyla kuruldu.

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı izin bekliyor!

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap Projesi'nin temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesi'nin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2.Etabın temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Umut Özkanca, Rüya Restoranı'nı Dubai'de açtı!

Yeme-içme sektörünün başarılı isimlerinden ünlü işletmeci Umut Özkanca, İstanbul’daki restoranlarının dışında Anadolu lezzetlerini sunduğu Rüya isimli restoranını Dubai Marina’da hizmete açtı.

Umut Durbakayım: Fikirtepe'de fiyatlar yüzde 100 artacak!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki yeni projesi Uplife Kadıköy için teklif toplamaya başladı. Bölgenin yatırımcılara önemli fırsatlar sunduğunu belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayim, "Bölgede fiyatların en az yüzde 100 artmasını bekliyoruz" dedi.

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

İzmit Belediyesi’nin önem verdiği Kültür Tepesi’nin 2. etap proje çalışmalarına yakında başlanacağı öğrenildi.

Sevda Tepesi imara mı açılıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul'da Sevda Tepesi olarak bilinen alanın imara açılmasına ve yabancılara arazi satışına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği şehre ayrı bir değer katacak olan Kültür Tepesi 2.Etap Projesinin ihalesi yapıldı.

umut tepesi Haberi

umut tepesi

Azınlık gayrimenkullerinin iadesinin yarattığı sevinç, endişeye dönüştü. Patrikhane’nin 4 yıl önce kavuştuğu Göksu’daki 98 dönüm arazi ile Ümit Tepesi için ‘tapu iptal’ davası açıldı. Bartholomeos, bütün yaşananlara rağmen umudunu koruyor


Azınlıkların gayrimenkulleriyle ilgili son yıllarda yaşanan iade süreci Rum ve Ermeni vakıflarında büyük sevinç yaratmıştı. bu olumlu havayı endişeye dönrüştüren çok ilginç bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Fener Rum Patrikhanesi’nin 4 yıl önce tapusuna kavuştuğu İstanbul’un en değerli arazilerinden olan Göksu’daki 98 dönümlük gayrimenkul ile Heybeliada’da Ruhban Okulu’nun yanındaki Ümit Tepesi için devlet ‘tapu iptali’ davası açtı. Orman İdaresi, söz konusu mülklerin Hazine’ye iadesini istedi. Patrikhanede şok etkisi yaratan bu davaların nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.


PEŞPEŞE GELEN DAVALAR

Azınlık mülkleriyle ilgili son 6 yıl içinde önemli gelişmeler kaydedildi. Büyükada’daki yetimhaneden, Karaköy’deki Rum...