30 / 04 / 2024

Umut Zenar oyak

Umut Zenar oyak

Ordu Yardımlaşma Kurumu'na (OYAK) bağlı Çimento Grubu'nda, geçen hafta genel müdür değişiklikleriyle başlayan yeniden yapılanma çerçevesinde üst düzey atamalar devam ediyor.

Umut Zenar kimdir?

Çimsa Genel Müdürü ve Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar kimdir? Umut Zenar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü oldu!

2004 yılından bu yana şirketin farklı departmanlarında görev yapan, 2016-2017 yıllarında genel müdürlük sorumluluğunu üstlenen Umut Zenar, yeniden Akçansa'nın genel müdürü olarak atandı...

OYAK Çimento'nun Pazarlama Genel Koordinatörü Umut Zenar oldu!

Ordu Yardımlaşma Kurumu'na (OYAK) bağlı Çimento Grubu'nda, geçen hafta genel müdür değişiklikleriyle başlayan yeniden yapılanma çerçevesinde üst düzey atamalar devam ediyor.

Akçansa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel ürün!

Üçüncü Boğaz Köprüsü, metro alt yapı projeleri ve kentsel dönüşüm projelerine katkı sağladıklarını belirten Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar, İstanbul'un yeni mega projesi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşasında yer aldıklarını söyledi.

Umut Zenar kimdir?

Sabancı Holding’de Akçansa Genel Müdürlüğü pozisyonuna aynı şirkette satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Umut Zenar atandı. Peki, Umut Zenar kimdir?

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Oyak Buca Konutları'nda insan odaklı yerleşim ön planda!

Oyak Buca Konutları, sunduğu mekansal zenginlikler ve planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.

Oyak Modern Beton 4. Yapı Denetim Sempozyumunu düzenledi!

Oyak Modern Beton sponsorluğunda, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, "4. Yapı Denetim Sempozyumu" geçtiğimiz günlerde İzmir Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi umut kaynağı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından başlatılan “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesinin engelliler için umut kaynağı olduğunu bildirdi.

Umut Atölyesi'nden Düzce Umut Evler projesi!

Düzce depreminde kiracı olan depremzedelerin kurduğu Evsiz Depremzedeler Dayanışma ve Konut Yapı Kooperatifi, Düzce Umut Atölyesini kurdu.

Umut Güner: Şampiyonluk bile yeni stadı bekliyor!

Beşiktaş asbaşkanı ve yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner Hürriyet’e konuştu. BEŞİKTAŞ Asbaşkanı ve Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner, Vodafone Arena için camianın zirveye tırmanmaya başlayan heyecanını Hürriyet’le paylaştı.

Umut Zenar oyak Haberi

Umut Zenar oyak

Ordu Yardımlaşma Kurumu'na (OYAK) bağlı Çimento Grubu'nda, geçen hafta genel müdür değişiklikleriyle başlayan yeniden yapılanma çerçevesinde üst düzey atamalar devam ediyor.  Türkiye çimento endüstrisinin pazar lideri OYAK Çimento'nun Satış ve Pazarlama Genel Koordinatörlüğü'ne Akçansa Genel Müdürü Umut Zenar atandı. Türkiye çimento pazarının lideri OYAK Çimento, faaliyetlerini 7 coğrafi bölgede sürdürüyor. Tam kapasite çalışan 6 fabrika, ülke pazarında etkin rol...