10 / 05 / 2024

Umutevim Yatırım Organizasyon adres 

Umutevim Yatırım Organizasyon adres 

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından kuruldu.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Yatırım Limited Şirketi bugün Kaan Tekintamgaç tarafından kuruldu.

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İmece Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunis Aksu, Ahmet Demir, Ahmet Kurt, Burhan Başar ve Coşkun Alay ortaklığıyla  kuruldu.

Azizoğlu Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Recep Kocabey tarafından kuruldu. 

İnvestr Yatırım Sağlık Danışmanlığı İnşaat E Ticaret Reklam Ve Organizasyon İth.İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

İnvestr Yatırım Sağlık Danışmanlığı İnşaat E Ticaret Reklam Ve Organizasyon İth.İhr.Ltd.Şti.Yaşar Kocadal tarafından 16 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanlar Gayrimenkul Yatırım Organizasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşkın, Sezer Öztürk ve Mehmeh Beyazkılıç ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Organizasyon Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye ile bugün Kemallettin Kaa İren ve Cenk Biber imzasıyla kuruldu.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi, E.Shafıq Yacub Alblbısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Umutevim Yatırım Organizasyon adres  Haberi

Umutevim Yatırım Organizasyon adres 

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi konusu:
EMLAK İNŞAAT VE NALBURİYE 1- Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, aracılık etmek, kiralamak, ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Hürriyet Mah.Dumlupınar Cad. Otel Blok No:26...