04 / 05 / 2024

UN Global Compact üyesi şirketler

UN Global Compact üyesi şirketler

Akiş GYO'nun dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan UN Global Compact katılımcısı olmak üzere gerekli başvurular tamamlandı...

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Akiş GYO, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi üyesi oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi (United Nations Global Compact) katılımcısı oldu...

Akiş GYO, UN Global Compact üyesi oluyor!

Akiş GYO'nun dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan UN Global Compact katılımcısı olmak üzere gerekli başvurular tamamlandı...

Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global hizmet vermeye başladı!

Gayrimenkul danışmanlık ve proje geliştirme alanında uzun yıllardır farklı şirketlerde yöneticilik yapan Melike Oğuz’un kurduğu Bonanza Global Gayrimenkul Danışmanlık ve Proje Geliştirme faaliyetlerine başladı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvent Global Turizm Seyahat Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Burak Şimşek ve Reşide Evren Ergün ortaklığında kuruldu. 

Global Liman, Ravenna'nın çoğunluk hissesini aldı!

Global Yatırım Holding, bağlı ortaklığı Global Liman'ın İtalya'da yolcu limanı işleten Ravenna Terminal Passeggerı'nın yüzde 51 hissesi ile Cagliari Cruise Port'un yüzde 21 hissesini devraldığını duyurdu.

Manzara Adalar, Cityscape Global 2016’da sergilendi!

Cityscape Global 2016 Fuarı’na katılan İş GYO, İstanbul’un eşsiz noktalarından birinde konumlanan Manzara Adalar projesini bir kez daha ziyaretçilerle buluşturdu.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul’un marka projelerinden SeaPearl Ataköy Dubai Cityscape Global Fuarı'nda Körfezli yatırımcılara tanıtıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Türkiye'nin yatırım yapılabilir güvenli bir liman algısını ve yükselen ekonomisini de Körfez yatırımcılara sunma şansı bulduk''dedi.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

UN Global Compact üyesi şirketler Haberi

UN Global Compact üyesi şirketler

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) UN Global Compact üyeliği hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan UN Global Compact katılımcısı olmak üzere gerekli başvuruları tamamlamış olup, üyelik sürecinin 2020 yılı başında resmiyet kazanması öngörülüyor. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz, dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan UN Global Compact katılımcısı olmak üzere gerekli başvuruları tamamlamış olup, üyelik sürecinin 2020 yılı başında resmiyet kazanması öngörülmektedir.

UN Global Compact Hakkında
2000 yılında çalışmalarına başlayan UN Global Compact, dünyamız, tüm insanlar, topluluklar ve pazarlara fayda sağlayan sürdürülebilir ve kapsayıcı bir küresel ekonomi yaratmak için kurumların iş birliği ile harekete geçmelerini teşvik eden 160'ın üzerinde ülkede 9.500'ün üzerinde şirket ve 3.000'in üzerinde şirket dışı üyesi ile dünyanın...